0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

O čem morate razmisliti, ko kupujete otroško razsvetljavo?

Odgovoril je:
Klara

Odgovor:

Za dober razvoj otroka je potrebno veliko dražljajev, in sicer ne samo v obliki igrač, ampak tudi drugih stvari, ki ga obdajajo v sobi. Zato izbiro otroške razsvetljave ni dobro podcenjevati in je vredno upoštevati nekaj načel.

Kaj morate imeti v mislih, ko izbirate otroški lestenec ali lučko?

Varnost

Tako kot pri nakupu drugih izdelkov se pozanimajte o izvoru izdelka in ali ustreza evropskim varnostnim standardom. Pri nas boste našli samo svetila, ki ustrezajo tem standardom, zato ste lahko brez skrbi. 
  

Dovolj informacij

Ne kupujte mačka v žaklju. Pri vsaki otroški luči mora biti navedenih nekaj osnovnih podatkov: dolžina, širina, višina in tudi, kakšno žarnico lahko vstavite vanjo, se pravi, da mora biti navedena vrsta vznožka ali navoja, vhodna moč in napetost. 
 

Več vrst svetil

Za zadostno osvetlitev sobe je potrebno več vrst svetil. Osnovno svetilo, ki se nahaja na sredini sobe, je ponavadi otroški lestenec, ki ga je mogoče nadomestiti z reflektorsko razsvetljavo. Pri posteljici se uporablja namizna svetilka ali stenska razsvetljava. Zlasti za mlajše otroke, ki se bojijo teme, so primerne orientacijske luči. Ne priporočamo nakupa stoječih svetilk, saj se otroci lahko zapletejo v dolge kable ter se poškodujejo. 
 

Videz, ki je otroku všeč

Praktična plat ja zagotovo vaša skrb, glede estetike svetila pa je dobro, da vprašate otroka samega (če je že dovolj star). Danes je na voljo otroška razsvetljava z najrazličnejšimi motivi za deklice in dečke - živalice, pravljični in filmski liki, športne teme, avtomobili ... Samo izberite. 
 

Primerna žarnica

Ko boste izbrali luč, kupite tudi primeren vir svetlobe. Ne priporočamo klasične žarnice z žarilno nitko, ki je med delovanjem topla, tako da bi se otrok lahko opekel. Tudi zaradi visoke učinkovitosti je najboljša LED žarnica, ali varčna žarnica
  

Oglejte si našo paleto otroških lestencev in luči. Vse imamo na zalogi in za do 70 % ceneje. 

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Druga vprašanja iz kategorije

Kako igrivo osvetliti otroško sobo? Razsvetljava za otroške sobe
Kako izbrati pravo barvo svetlobnega vira? Viri svetlobe
Kakšno razsvetljavo izbrati za garažo? Zunanjost
Kakšen LED reflektor izbrati? Zunanjost

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr