Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Detektorji in alarmi

  • Najbolj prodajano
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Detektorji dima, ogljikovega monoksida in ostalih plinov


Že nekaj časa je v veljavi odločba, ki narekuje, da je v novo grajenih hišah obvezna namestitev detektorjev dima. Detektor dima je naprava, katere namen je s pomočjo alarma obveščati ljudi o dimu in možnem požaru. Gospodinjski detektorji dima na nevarnost opozarjajo z zvočnimi ali vizualnimi signali, medtem ko komercialni detektor dima pošlje signal v centralni požarni alarmni sistem podjetja.


Detektor ogljikovega monoksida
Detektor ogljikovega monoksida (CO) je naprava, katere glavni namen je obveščanje o prisotnosti plina ogljikovega monoksida. Detektorji merijo raven CO, kar pomaga pri preprečevanju zastrupitve z ogljikovim monoksidom. So zelo pomembni, saj je CO plin brez vonja, okusa in barve ter ga je brez tovrstnih naprav zelo težko oz. skoraj nemogoče zaznati. Lahko jih postavite kar na tla ali strop, vendar je vedno priporočljivo, da se držite priporočene postavitve iz priloženega priročnika. Pridobite najboljše detektorje dima in ogljikovega monoksida še danes! 


Detektorji puščanja plina
Imamo tudi različne detektorje puščanja plina, ki merijo koncentracijo določenega naravnega ali umetnega plina. Ko koncentracija plina doseže čezmerno raven, se detektor plina odzove z vizualnim ali zvočnim opozorilom.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i