Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Po prostorih

Najbolj prodajano

Popusti tedna

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Novi izdelki

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Popis kategorie

Svetila razvrščena po prostorih


Razvrstitev razsvetljave glede na posamezne prostore vam bo pri vaši izbiri prihranila veliko časa.


Za opremljanje kopalnic vas vabimo k ogledu kopalniških svetil, stenskih luči ali stropnih luči. V ponudbi lahko najdete tudi osvetljena ogledala in razne kopalniške dodatke.


Prijetno svetlobo v spalnici vam bodo zagotovile svetilke namenjene spalnici in dnevni sobi. Seveda ne pozabite tudi na stenska svetila, ki bodo pred spanjem prijetno polepšala atmosfero celotnega prostora.


Za vse kuharske navdušence smo za vas pripravili pestro izbiro luči posebej primernih za kuhinjo in jedilnico. V tej kategoriji lahko med drugim najdete lestence in podelemntna svetila ter najrazličnejše kuhinjske dodatke, kot so vtičnice, male električne naprave in mnogo več. Enako pomembna je seveda tudi izbira svetil za ostale prostore, pa naj bo to dnevna soba, jedilnica, stopnišče ali hodnik.


Pestra ponudba delovnih LED luči vam bo pomagala dodatno osvetliti delovni prostor, garažo ali klet. Sem smo dodali tudi avtomobilska svetila.


Poleg notranje razsvetljave imamo v ponudbi mnogo izdelkov primernih za vašo teraso in vrt. Najdete lahko tudi grelnike in lovilnike insektov. Tako smo za vas poskrbeli v tistih malo bolj hladnih, kot tudi toplih večerih.

Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i