Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Dodatna oprema

  • Najbolj prodajano
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Transformatorji, časovniki in zaganjalniki - dodatki


Za izboljšanje industrijske razsvetljave so včasih potrebni posebni dodatki, s katerimi lahko prihranimo denar ali na primer povečamo delovanje svetilk. V naši e-trgovini ponujamo transformatorje, digitalne časovnike in zaganjalnike za fluorescenčne sijalke.


Transformatorji

Transformatorji omogočajo, da se fluorescenčne sijalke zatemnijo, ne utripajo ko svetijo, ne brenčijo ter zagotavljajo, da je svetloba mirna in se ne trese zaradi napajanja fluorescenčne sijalke z visokofrekvenčnim tokom. Transformatorji omogočajo tudi stabilno delovanje jakosti svetlobe pri različnih nihajočih napetostih v omrežju itd.


Digitalni časovniki in zaganjalniki fluorescenčnih sijalk

Digitalni timerji v obliki vtičnice ponujajo naprednejše možnosti za nastavitev preklopnih intervalov. Zaganjalniki za fluorescenčne sijalke vklopijo fluorescenčne sijalke in podaljšajo življenjsko dobo fluorescenčnih sijalk, s čimer prihranite denar in zmanjšate zahteve po vzdrževanju.


Če iščete druge dodatke, ne le za industrijske luči, preglejte kategorijo električnih materialov, kjer boste našli veliko drugih pripomočkov.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i