Porovnat
Prijava
Registracija
Levý banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Zobrazit víceManj

Božična razsvetljava, drevesca in dekoracije

Kategorie vánoční
  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Božična razsvetljava, drevesca in dekoracije 

Klasične božične sveče so lepe, a zakaj nebi uporabili modernejše božične dekoracije? V naši ponudbi boste našli božične lučke za okna, vence za vrata, božične lučke na baterije v obliki različnih likov in zvezd ter mnogo drugega. Skratka, za vas smo pripravili široko paleto različnih božičnih okraskov in svetlobnih verig. Nekatere božične okraske lahko uporabljate v stanovanju, nekatere pa lahko brez skrbi uporabljate tudi zunaj – več izdelkov lahko najdete v kategoriji zunanje božične verige.Božična dekoracija za notranjost

Božične luči lahko uporabite za okrasitev vseh prostorov, medtem, ko bodo s tem povezani stroški zelo nizki, saj večino našega prazničnega programa sestavlja božična LED razsvetljava, ki ne porabi veliko električne energije in ima dolgo življenjsko dobo. Čeprav med tradicionalno božično razsvetljavo spadajo svetlobne verige, boste pri nas našli tudi božične okraske za mizo in božična svetila za okna. Ljubitelje zasnežnih pokrajin bo zagotovo razveselila božična razsvetljava v obliki ledenih sveč ali snežink. Moderna LED tehnologija je sestavni del tudi različnih božičnih okraskov. Seveda pa ni nujno, da imate to vrsto razsvetljave le doma. Z njo lahko okrasite celo svojo pisarno. 


Zunanja božična razsvetljava

Ni nujno, da imamo božična LED svetila le v notranjosti našega doma. V naši ponudbi boste našli široko izbiro izdelkov zunanje božične razsvetljave. Sem spadajo na primer verige za okrasitev drevesc na vrtu, različne viseče verige za strehe ali celo LED svetlobni trakovi. Ne pozabite pogledati tudi božičnih svetil, ki so trenutno v razprodaji. Z njimi si lahko pričarate božično vzdušje po izjemno nizkih cenah.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i