0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 100 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Vprašajte karkoli

Klara

Svetovala vam bom pri izbiri in tehničnih problemih.

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)

Vprašajte
Katalog osvetelni interieru

Božična razsvetljava

  • Najbolj prodajano
  • Najbolj prodajano
  • Akcije in popusti
  • Popusti tedna

Popis kategorie

Božična LED razsvetljava, Zunanja božična razsvetljava

Klasične božične sveče so lepe, a kaj, če bi poskusili moderne božične dekoracije? V naši ponudbi boste našli božično razsvetljavo za okna ali pa božično razsvetljavo na baterije v obliki različnih likov, zvezd ali vencev za vrata. Skratka, za vas smo pripravili široko paleto različnih božičnih okraskov in svetlobnih verig. Nekatere božične okraske lahko uporabljate v stanovanju, nekatere pa lahko brez skrbi uporabljate zunaj – več v kategoriji zunanje božične verige
 

Božične dekoracije za notranjost

Božične luči bodo okrasile vsak prostor, medtem ko s tem povezani stroški bodo zelo nizki. Večino našega prazničnega asortimana sestavlja božična LED razsvetljava, ki ne porabi veliko električne energije in ima dolgo življenjsko dobo. Čeprav med tradicionalno božično razsvetljavo spadajo svetlobne verige, pri nas boste našli tudi božične okraske za mizo ali božično razsvetljavo za okna. Ljubitelje snežne pokrajine bo zagotovo razveselila božična razsvetljava v obliki ledenih sveč ali padajočega snega. Moderna LED tehnologija je vključena prav tako v različne božične okraske. Vendar pa ni nujno, da imate to vrsto razsvetljave samo doma. Lahko z njo celo okrasite svojo pisarno. Dandanes ni težko najti božičnih okraskov tudi za pisarno. 
 

Zunanja božična razsvetljava

Ni nujno, da je božična LED razsvetljava samo v stanovanju. V naši ponudbi boste našli tudi različno zunanjo božično razsvetljavo. Sem spadajo na primer verige za okrasitev drevesc na vrtu, različne viseče verige za karnise in napušče ali celo LED svetlobni trakovi. Ne pozabite pa, da božična razsvetljava za hišo ni nujno draga, ponujamo tudi božično razsvetljavo v razprodaji.
 

Smo avtorizirani prodajalec preverjenih znamk.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2019 Donoci d.o.o., Vse pravice pridržane.