Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Poglej večManj

Dom

Kategorie domácnost
  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Dodatki za gospodinjstvo - karkoli potrebujete, lahko najdete pri nas


V kategoriji gospodinjstvo smo za vas pripravili različne okraske in dodatke za dom (predvsem notranje). Za lažji pregled, smo jih razdelili v več podkategorij, in sicer: šopki za dom, spanje, gospodinjstvo, božična razsvetljava in milni šopki.


Prav izdelki te kategorije bi vam morali pomagati dokončati dom na mestih, kjer se vam zdi, da še vedno nekaj manjka. Stenska dekoracija lahko lepo poživi prostore vašega doma, še posebej dnevne sobe, spalnice, hodnike ipd. Notranja opema vašega doma naj bo premišljeno povezana z notranjimi dodatki in okraski, ki so lahko bodisi umetniško usmerjeni, bodisi povezani z določenimi prazniki, kot so npr. božič, noč čarovnic ipd.


Posebno ponudbo smo za vas pripravili tudi za veseli čas Božiča. Najdete lahko umetna božična drevesca, LED božično razsvetljavo, razne božične okraske, kot so npr. adventni venci, božični svečniki in mnogo več.


Ker se zavedamo kako pomembno vlogo ima dober spanec v kvaliteti naših življenj, smo ustvarili podkategorijo spanje, v kateri lahko najdete vzmetnice, odeje, blazine, nočne projektorje in več.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i