Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Poglej večManj

Baterije, akumulatorji

  • Najbolj prodajano
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Polnilci, baterije, akumulatorji


V naši ponudbi lahko najdete tudi široko ponudbo baterij, akumulatorjev in še veliko več. Izbirate lahko med baterijami AA, AAA baterijami, alkalnimi baterijami, baterijami za polnjenje, Varta baterijami itd. 


AA baterije

Baterije AA  so zelo pogoste in univerzalne baterije, ki jih lahko uporabljate za uro, daljinske upravljalnike, LED svetilke, brezžične daljince in še veliko več. Prodajamo jih v različnih pakiranjih z 2,4,6,10 ali celo 12 baterijami. Preverite le njihovo predvideno življenjsko dobo, saj je to najpomembnejša lastnost. Za zunanjo razsvetljavo priporočamo nakup baterij, ki lahko preživijo v vremenskih razmerah, kot so zmrzal in druge.


AAA baterije

Baterije AAA so namenjene predvsem majhnim elektronskim napravam, kot so daljinski upravljalniki, luči in druge. Tako kot pri AA baterijah tudi te prodajamo v paketih z večimi kosi. Imajo krajšo življensko dobo od AA baterije, saj so večje.


9V baterije

9V baterije se uporabljajo za naprave, kjer potrebujete višjo napetost. Uporabite jih lahko v detektorjih dima, detektorjih plina, starih radijskih sprejemnikih itd.


Če ste naveličani nakupovanja baterij vedno znova imamo za vas tudi veliko izbiro različnih polnilcev. Polnilci za baterije so dobra naložba, saj z njimi ne privarčujete le ogromno denarja, pač pa so tudi bolj ekološki. Ogledate si lahko tudi gumbaste baterije, ploske baterije 4,5 V, posebne baterije, svinčeve akumulatorje in še veliko drugega..

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i