Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Poglej večManj

Pametna razsvetljava

Vendor 3
  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Pametna svetila ali pametna razvetljava -pametni dom za vsakogar


LED pametna razsvetljava bo ustvarila pametni dom, o kateri sanja vsak tehnološki navdušenec. Pametni dom bomo ustvarili z napravo za pametni dom in pametno žarnico, LED trakom ali izbranimi pametnimi lučmi. Iz naše široke ponudbe morate le izbrati pravo pametno razsvetljavo, brezplačno prenesti ustrezno aplikacijo in izkoristiti prednosti sodobnih tehnologij.


Smart home


Če ste do sedaj mislili, da sta pametni dom in pametna svetilka le daljna prihodnost, je res ravno nasprotno – ne samo, da ta pametna razsvetljava za dom postaja cenovno dostopna realnost in postaja vse bolj priljubljena po vsem svetu. Pametni dom vam bo dal možnost, da pametno svetilko upravljate ne le iz udobnega naslonjača, ampak tudi od drugod, na primer, ko ste na potovanju.


Druge ugodnosti


Pametna svetila prinašajo še druge prednosti. Izbirate lahko med različnimi barvnimi ozadji, dizajni in jakostjo svetlobe. Druga prednost je, da lahko pametne luči uporabljate ne samo v zaprtih prostorih, ampak tudi na prostem. Zdaj ni več kaj čakati! Preverite pestro ponudbo teh svetil z garancijo najnižje cene in ustvarite svoj pameten dom.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i