0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Kako naročiti

Klara

Dobrodošli v spletni trgovini s svetili, v Svetu-svetil.si. Smo e-trgovina z dolgoletno tradicijo in nas veseli, da ste obiskali prav našo spletno stran. V naslednjem besedilu vas bomo vodili skozi posamezne korake, ki so potrebni za naročanje in preprost nakup izdelkov. Naredimo to!

Za prijetno nakupovanje smo izdelke razdelili v urejene kategorije. Iščete svetilko za notranjost? Ali pa zunanjo razsvetljavo? Ali želite res ugoden nakup? Ali pa morda iščete luč za dnevno sobo? Vse boste našli hitro in enostavno.
 
Samo izberite svetilko, ki vas zanima in dodajte izdelek v košarico. Če želite nadaljevati z nakupom, se lahko nanj vrnete s preprostim korakom. Tako lahko dobite na primer brezplačno dostavo ali darilo za naročilo. Nazaj v košarico se vrnete z ikono nakupovalne košarice v zgornjem desnem vogalu ali z izbiro naslednje svetilke. 
 
Vrnili ste se v košarico. Tukaj lahko nadalje urejate svoje naročilo – lahko spreminjate število kosov ali odstranite svetilko iz košarice. Ali pa ste, nasprotno, med kupovanjem na kaj pozabili? Brez skrbi, na nakup v trgovino se lahko kadarkoli vrnete.
 
Imate kupon za popust in ga želite unovčiti? V prvem zavihku košarice boste našli okence za vnos kupona. Potem lahko nadaljujete z naročilom. 
 
V naslednjem koraku izberite želeni način dostave. Uporabite lahko storitve dostavne službe GLS.

V nadaljevanju izberite tudi način plačila. Plačilo je možno s kreditno kartico preko spleta ali z bančnim nakazilom.

V naslednjem koraku izpolnite podatke za izstavitev računa – e-naslov, ime, naslov in telefon. Če kupujete kot podjetje, samo dodajte podatke o podjetju. Želite dostaviti izdelke na drug naslov kot naslov za izstavitev računa? Samo izpolnite naslov za dostavo

Če želite prihraniti čas in ne želite ponovno vnašati podatkov ob naslednjem nakupu, izkoristite možnost za registracijo. Morate samo izbrati geslo, ki ga želite uporabljati za prijavo, vse druge podatke bomo dopolnili iz naročila. In zakaj se splača registrirati pri nas? Ogledali si boste lahko vsa vaša naročila in tako preprosto izbirali med prej kupljenimi izdelki. 

Na desni strani zaslona boste našli povzetek vašega naročila, kjer lahko preverite celoten nakup. Če je vse v redu, samo pošljite naročilo. Prikazalo se bo okence s številko in povzetkom naročila. To pa je to. Ostalo lahko prepustite nam in se lahko veselite nove svetilke. 
 
Verjamemo, da vam bo naš kratek vodnik pomagal pri čim enostavnejšem nakupu in se veselimo vaših naročil.

Vaš Svet-svetil.si
 

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr