Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Poglej večManj

Senzorji gibanja, detektorji ognja in senzorji CO

Vendor 3
  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Podkategorie: Senzorji in detektorji - naslednje podkategorije

Popis kategorie

Svetila s senzorjem gibanja 


Priporočamo, da imate pri vhodu v hišo nameščeno luč s senzorjem gibanja. Luč je lahko opremljena s senzorjem, ki povzroči samodejni vklop na določeni razdalji. V kategoriji elektromaterial lahko najdete različne senzorske luči ali senzorje za luči. Senzor gibanja je preprost način za razsvetljavo dovoznih poti, teras, hodnikov, stopnišč in drugih prostorov. V ponudbi imamo različne senzorje gibanja, z zaznavnimi koti do 360° in dosegom zaznavanja do 12 metrov. Številni izdelki so zelo enostavni za namestitev, saj imajo vgradne adapterje že priložene .


V naši ponubi so na izbiro tudi različni detektorji plina. Najbolj priljubljena sta detektor ogljikovega monoksida in detektor puščanja ostalih plinov.


Detektor ogljikovega monoksida
Detektor ogljikovega monoksida (CO) je naprava, katere glavni namen je obveščanje o prisotnosti plina ogljikovega monoksida. Detektorji merijo raven CO, kar pomaga pri preprečevanju zastrupitve z ogljikovim monoksidom. So zelo pomembni, saj je CO plin brez vonja, okusa in barve ter ga je brez tovrstnih naprav zelo težko oz. skoraj nemogoče zaznati. Lahko jih postavite kar na tla ali strop, vendar je vedno priporočljivo, da se držite priporočene postavitve iz priloženega priročnika. Pridobite najboljše detektorje dima in ogljikovega monoksida še danes!


Detektorji puščanja plina
Imamo tudi različne detektorje puščanja plina, ki merijo koncentracijo določenega naravnega ali umetnega plina. Ko koncentracija plina doseže čezmerno raven, se detektor plina odzove z vizualnim ali zvočnim opozorilom.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i