Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Otroška razsvetljava v akciji

Kategorie AKCE 3
  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

TOP Otroške svetilke – tedenski popusti do 70 % za otroška svetila 


Otroška soba s pravim vzdušjem? Ni pomembno izbrati samo barvito pohištvo in igrače. Slog in pravo razpoloženje celotne sobe je mogoče dopolniti s pravo otroško razsvetljavo ali nočno svetilko. Poleg tega, če je tam princesa, Spiderman ali Hello Kitty, bo vaš otrok res vesel. Ali pa imate doma malega športnika? Ni problema, najdete celo otroški lestenec v obliki nogometne žoge – na voljo je veliko možnosti in luči za otroške sobe lahko otroke v trenutku popeljejo do njihovih najljubših junakov.


Znano je, da je za otroka kot svetilo najprimernejši otroški lestenec, ki ima veliko barv in oblik. V primeru, da imate nižji strop, bo bolj praktična stropna svetilka ali reflektor. Ponujamo tudi nočno svetilko za otroke v različnih izvedbah in barvah, kar bodo cenili predvsem manjši otroci.


Če razmišljate o luči za nočno omarico, vam priporočamo otroško svetilko. To osvetlitev otroške sobe bodo manjši otroci uporabljali predvsem pri risanju, v poznejši starosti pa pri opravljanju domačih nalog. Ko izberete svetilo za otroke, se prepričajte, da je svetilka dovolj stabilna, da se otrok ne bo poškodoval.


Seveda se otroške nočne luči spreminjajo s starostjo otroka. Zato ponujamo lestence in svetilke za najmlajše ter luči za otroške sobe za mladostnike. Če potrebujete nasvet, kako osvetliti otroško sobo ali na kaj pomisliti pri nakupu nove luči za otroka, si oglejte naš svetovalni center, kjer boste našli veliko nasvetov in namigov glede otroških luči.


Če iščete TOP otroška svetila po neverjetnih cenah, boste v tej kategoriji zagotovo našli primerno, saj jo posodabljamo vsak teden.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i