Porovnat
Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Zobrazit víceManj

Gospodinjstvo

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Vse za vaš dom


V kategoriji opreme in dodatkov za dom boste našli veliko uporabnih stvari za vaš dom. Ne glede na to, ali imate družinsko hišo ali stanovanje, vam bodo nekateri našteti izdelki zagotovo prišli prav.


Za vašo kuhinjo imamo na voljo veliko različnih in elegantnih stenskih ur ter malih električnih aparatov kot so: grelniki za vodo, termometri, tehtnice itd. Za vse tiste, ki radi ohranjate čistočo hiše imamo tudi široko izbiro sesalnikov in čistilcev zraka. Za vašo dnevno sobo in spalnico imamo tudi stoječe ventilatorje in namizne ventilatorje, ki vas bodo ohladili v nevzdržnih vročih poletnih dneh. Najdete lahko tudi različne grelce, ki bodo poskrbeli za prijetno tople večere ob mrzlih zimskih dneh. Poleg tega pa si še oglejte široko ponudbo različnih dodatkov za dom kot so: merilci alkohola, hišni zvonci, osebne tehtnice, dodatki za televizor, dodatki za računalnike, varnostne kamere, ne spreglejte pa tudi široke ponudbe avtomobilske opreme.


V naši spletni trgovini poiščite vse, kar potrebujete za opremljanje in okrasitev vašega doma. Še posebej pa bodite pozorni na izdelke v akciji in tako prihranite!"

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i