0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Zgodovina družbe

Klara

Družba Donoci s.r.o. obstaja na trgu s svetlobno opremo že od leta 1991. Od takrat smo se uvrstili med največje spletne prodajalce razsvetljave v Evropi. Vendar pa je naš glavni cilj še vedno zadovoljstvo vas, naših kupcev.

Zgodovino sedanje družbe Donoci, s.r.o. smo začeli pisati že leta 1991, ko se je rodila začetna zamisel o ustanovitvi podjetja, ki bi se ukvarjalo s trgovanjem - v tem času s keramiko, steklom in porcelanom pod okriljem F.O. Jiří Mánek. 
 
Leta 1996 se je družba začela ukvarjati z uvozom in prodajo svetil. 
 
Od leta 2003 se ukvarjamo s trgovanjem s svetili na veliko – oskrbovati smo začeli velike trge po vsej Češki. 
 
Leta 2005 je bila ustanovljena družba PREZENT.cz, s.r.o., obenem pa sta se razširili oskrba in mreža trgov. 
 
Leta 2017 je prišlo do prehoda iz fizične osebe Jiří Mánek v družbo Donoci, s.r.o., pri čemer je bila pozornost podjetja usmerjena predvsem v vodenje e-trgovin.
 
Leta 2018 smo ustvarili lastno blagovno znamko svetil - BRILAGI. Istega leta smo postali del Amazonovega svetovnega prodajnega portala.
 
Z združitvijo izkušenj iz preteklih let je bila leta 2019 ustanovljena prva e-trgovina za Slovenijo, ko smo s svojimi storitvami prvič omogočili prodajo izdelkov vam, končnim kupcem.
 
Postopoma smo razširili naše dejavnosti v zvezi s spletnim poslovanjem v številne evropske države – danes gre za 13 držav – in sicer za Češko, Slovaško, Madžarsko, Poljsko, Nemčijo, Romunijo, Avstrijo, Italijo, Veliko Britanijo, Francijo, Španijo, Slovenijo in Hrvaško. Družba se uvršča med največje spletne prodajalce razsvetljave v Evropi.
 

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Smo avtorizirani prodajalec preverjenih znamk

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2020 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i