Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

LED svetilke, naglavne svetilke in optika

Vendor 5
  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Podkategorie: Baterijske in naglavne svetilke - naslednje podkategorije

Popis kategorie

LED svetilke, LED zmogljive naglavne svetilke, prenosne svetilke in optika

Ne samo speleologi, ampak tudi moški, ženske, popotniki in športniki, ki imajo čas za šport samo zvečer v temi, bodo cenili praktičnost prenosnih LED luči. Najpogostejši izdelek v naši paleti izdelkov je luč z vzdržljivim tekstilnim trakom, ki je nameščen na glavo in zato se te luči imenujejo naglavne svetilke.

Prednosti naglavnih svetilk

Prednost naglavnih svetilk ni le v tem, da imate proste roke, kar je zelo uporabno pri številnih dejavnostih, ampak jo je tudi enostavno shraniti, hkrati pa zaradi močnih LED diod zagotavlja precejšnjo količino svetlobe. Njegova poraba energije je nizka, zato vam ni treba skrbeti, da bi morali baterije zamenjati prepogosto. Obstaja tudi svetilka za ponovno polnjenje, kjer se vam ni treba soočiti s pogostimi menjavami baterije. Svetilka ima veliko uporab - lahko jo vzamete na kolo, pri ribolovu (na voljo so tudi kakovostni vodotesni žarometi), za šport (priljubljeni so žarometi za tek) ali za delo - delovni žaromet bo odlično služil, zlasti pri delu v rudnikih in drugih temnih okoljih.


LED svetilke so na voljo v različnih oblikah, barvah in izvedbah. V večini primerov je možno izbrati različne preklopne načine, torej koliko diod je vklopljenih. Lahko kupite tudi klasične LED svetilke, ki jih držite v roki. Če iščete najboljše in najmočnejše žaromete, boste zagotovo našli primernega med našo izbiro.


Optika

Med optiko ne boste našli le daljnogledov, temveč tudi teleskope ali kakovostna povečevalna stekla, ki vam bodo olajšala vsakdan.

Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i