Porovnat
Prijava
Registracija
Levý banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Zobrazit víceManj

LED baterijske in naglavne svetilke

  • Najbolj prodajano
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Podkategorie: Baterijske in naglavne svetilke - naslednje podkategorije

Popis kategorie

LED baterijske svetilke


Ne samo speleologi, temveč tudi domači mojstri, popotniki, lovci in športniki, ki se gibljejo zvečer v temi, cenijo praktičnost prenosnih LED svetilk. Večina ponudbe je sestavljena iz svetil s trpežnim tekstilnim trakom, s katerim lahko prenosno LED baterijsko svetilko namestimo na glavo. Prav zaradi tega jih pogosto imenujemo kar naglavne svetilke. Njihova prednost ni le v tem, da imate proste roke - kar je zelo priročno za številne aktivnosti, temveč tudi njihova enostavnost za shranjevanje in hkrati močne LED diode, ki zagotavljajo veliko svetlobe. Tudi njihova poraba energije je zelo majhna in zato vam ni treba skrbeti, da bo baterije potrebno preveč pogosto menjati.


LED naglavne svetilke so na voljo v različnih oblikah, barvah in zmogljivostih. Izbirati je mogoče med različnimi preklopnimi načinini in stopnjami osvetlitve, to pomeni, da si lahko sami izberete koliko diod hkrati boste imeli vključenih.


Pri nas lahko po ugodnih cenah kupite tudi klasične LED baterijske svetilke in ročne baterijske svetilke, imamo pa tudi široko ponudbo otroških baterijskih svetil, katere lahko prosto držimo v roki.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i