Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Osvetlitev hišnih številk

Vendor 3
  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Podkategorie: Osvetlitev hišnih številk - naslednje podkategorije

Popis kategorie

Osvetlitev hišnih številk


Da bi tudi zunanjost zasijala v lepih barvah morate razmisliti tudi o zunanji razsvetljavi. Seveda pa še to ni vse. Da vas bodo vaši gostje lahko brez težav našli tudi v temi ali da bo dostavljalec lahko paket brez težav dostavil na vaš naslov, smo za vas pripravili tudi osvetljene hišne številke za fasado. 

Te sodobne hišne številke bodo lahko izpolnjevale dve funkciji hkrati. Vsakdo, ki bo prišel k vam, se bo lahko bolje orientiral s pomočjo osvetljene hišne številke, pred vhodom v hišo pa boste imeli tudi boljšo osvetlitev, saj bo številka prijetno osvetljevala bližnjo okolico. Poglejte si tudi ponudbo hišnih številk s senzorjem.

Za vse tiste, ki želite dodatno prihraniti nekaj denarja pri stroških elektrike, imamo za vas tudi solarne hišne številke, ki se polnijo s pomočjo sončne energije ali varčne LED hišne številke. Vsaki številki je priložen tudi seznam številk, tako da lahko sami oblikujete številko, ki jo potrebujete. 

Kot vidite za vas nismo pripravili le širok izbor zunanjih stenskih svetil in vrtnih svetil, ampak tudi široko ponudbo hišnih številk s svetlobo po najboljših cenah. 

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i