Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Stropni ventilatorji

Kategorie ventilátory
  • Najbolj prodajano
Želena vsebina ni bila najdena

Podkategorie: Ventilatorji - naslednje podkategorije

Popis kategorie

Široka ponudba ventilatorjev


Imate tudi vi težave s prostori, kjer je poleti zelo vroče in v katerih je takrat težje dihati? Sedaj lahko problem z našo pomočjo rešite na zelo enostaven način, namreč za vas smo pripravili široko ponudbo različnih vrst ventilatorjev. Ventilator bo poleti vaš prostor hladil in tako zagotovljal prijetno vzdušje, pozimi pa bo vaš prostor pomagal tudi ogreti. Zahvaljujoč vzvratnemu delovanju, bo namreč toplejši zrak s stropa usmeril nazaj k tlem. Ventilatorje lahko seveda upravljate tudi s pomočjo daljinskega upravljalnika.


Izbirate lahko med različnimi notranjimi in zunanjimi stropnimi ventilatorji. Na voljo so tako ventilatorji z lučmi, kot tudi ventilatorji brez luči. Poleg stropnih ventilatorjev imamo tudi stoječe ventilatorje, stebrne ventilatorje, talne ventilatorje, ventilatorje na USB, ventilatorje na baterije ter veliko dodatne opreme za ventilatorje.


Stropne ventilatorje z lučmi proizvaja priznano avstrijsko podjetje Globo, ki dobavlja tudi svetlobno opremo za notranjost in zunanjost. Za vse njihove izdelke je značilno odlično razmerje med ceno in kakovostjo.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i