Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Poglej večManj

Philips Hue - pametna razsvetljava

Prednosti pametne razsvetljave Philips Hue

S pametno razsvetljavo Philips Hue boste imeli takojšen nadzor nad osvetlitvijo. Vsakodnevne aktivnosti so veliko lažje s pravo osvetlitvijo. Philips Hue vam bo pomagal, da se boste med zajtrkom prebudili in napolnili z energijo, vašim otrokom bo pomagal, da se bodo osredotočili na domače naloge, na koncu napornega dneva pa vam bo zagotovil pravo nastavitev svetilke za branje ali sprostitev.

Enostavna namestitev

Enostavna namestitev

Namestitev Philips Hue je preprosta. Namestitev traja le nekaj minut in vam ni treba menjati električne napeljave v vašem domu.

Široka ponudba

Široka ponudba

Od pametne razsvetljave, LED trakov, notranjih svetil do zunanje razsvetljave, Philips Hue ponuja rešitev za vsakogar.

Garancija kakovosti

Garancija kakovosti

Že več kot 10 let so izdelki Philips Hue sinonim za kakovost in napredek. Ekosistem Hue deluje zanesljivo, aplikacija pa je dobro organizirana in se redno posodablja.

Atmosfera

Atmosfera

S spreminjanjem svetlosti, barve in temperature osvetlitve lahko takoj spremenite vzdušje v prostoru.

Odkrijte vse funkcije

Kako začeti s Philips Hue

Nastavitev je preprosta, upravljanje pa še enostavnejše. Za zagon boste potrebovali le žarnico ali luč Philips Hue in aplikacijo Hue. Nato lahko kadar koli dodate Hue Bridge, da dobite celoten nabor funkcij pametne osvetlitve.

Philips Hue žarnica

Namestite žarnice Philips Hue

Pametne žarnice so osnova Philips Hue. Odvijte običajno žarnico in namestite žarnico Philips Hue. Če želite svetlobo upravljati s stikalom, bo žarnica delovala kot vsaka navadna žarnica.

Philips Hue aplikacija

Prenesite aplikacijo Hue

Med upravljanjem prek aplikacije Hue ali daljinskega upravljalnika boste odkrili čarobnost Philips Hue. Nato lahko nadzirate svetlost in glede na vrsto žarnice lahko nadzirate temperaturo ali celo izbirate med 16 milijoni barv.

Philips Hue bridge

Dodajte enoto Hue Bridge

Izkoristite Philips Hue s Hue Bridge. Zagotovite si dostop do avtomatizacije in drugih uporabnih funkcij za do 50 svetilk v vašem gospodinjstvu. Hue Bridge je del vseh začetnih paketov.

Spoznajte več

Nadzorujte Philips Hue na svoj način

Philips Hue ponuja preprost in udoben način za nadzor domače razsvetljave. Zahvaljujoč širokemu naboru dodatkov, od elegantnih daljinskih upravljalnikov do senzorjev gibanja, imate svoje luči vedno pod nadzorom. Dodelana aplikacija in upravljanje prek glasovnih asistentov sta samoumevna.

Philips Hue Senzor gibanja

Senzor gibanja

Svetila prižgemo z gibanjem. Delujejo na baterije in jih lahko enostavno namestite kamor koli.

Kupite
Philips Hue Tap Dial Switch

Tap Dial Switch

Nadzorujte do tri sobe ali cone. Z vrtenjem zunanjega obroča spreminjate svetlost svetlobe. Daljinski upravljalnik lahko namestite na steno, postavite na magnetno površino ali ga uporabite kot daljinski upravljalnik.

Kupite
Philips Hue Dimmer Switch

Dimmer Switch

Preklapljajte med nastavljivimi prizori. Gladka regulacija svetlobe. Namestite ga na steno ali magnetno površino.

Kupite
Philips Hue Stenski stikalni modul

Stenski stikalni modul

Namestitev za navadnim stikalom. Modul bo poskrbel, da bodo luči vedno prižgane. Nastavitev scen za posamezne luči ali v celotnem prostoru/coni poteka preko klasičnega stikala.

Kupite
  • Najbolj prodajano
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Pametna razsvetljava Philips Hue –pametna svetila

Philips HUE je sistem za upravljanje žarnic z mobilno napravo (s telefonom, tablico), ki uporablja aplikacijo v spletnem omrežju Wifi. Ta pametna razsvetljava postaja vedno bolj priljubljena v svetu in tudi pri nas.


Pametni dom

Prenesite in namestite aplikacijo, ki lahko upravlja do 50 LED žarnic Philips HUE. Zahvaljujoč temu lahko na daljavo upravljate LED žarnice Philips HUE in ustvarite barvito okolje glede na svoje razpoloženje ali upravljate praktične funkcije za dano vrsto osvetlitve, ki jo potrebujete. Ustvarite pametno luč s kompletom Philips HUE in spremenite svoj dom v pametno hišo. Philips HUE je odlična rešitev za vašo pametno razsvetljavo.


Pametna osvetlitev

Sistem deluje z uporabo Bridgea in aplikacije, ki jo prenesete na vašo pametno napravo. Aplikacijo lahko prenesete iz App Store ali Google Play. Pametna razsvetljava Philips HUE LED je prava revolucija v možnostih osvetlitve vaše notranjosti.


Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i