Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Profesionalna svetila

  • Najbolj prodajano
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Podkategorie: Profesionalna svetila - naslednje podkategorije

Popis kategorie

Profesionalna zunanja razsvetljava


Želite opremiti zunanje prostore z res kakovostno profesionalno zunanjo razsvetljavo? Potem je za vas prava kategorija profesionalnih zunanjih svetil. V tej kategoriji boste našli visokokakovostne luči za zasebno in poslovno uporabo. Svetila so trpežna, izdelana iz najboljših materialov in imajo visoko stopnjo zaščite IP. Poleg tega za vse profesionalne luči velja tudi podaljšana garancija za pet let.


Naša profesionalna zunanja svetila lahko razdelimo v dve kategoriji, in sicer: LED profesionalne svetilke in profesionalne svetilke s senzorjem


LED profesionalne luči

Ta vrsta razsvetljave porabi veliko manj energije v primerjavi z drugim vrstami razsvetljave. Poleg izredne energetske varčnosti, imajo tudi svetlejšo svetlobo, dolgo obstojnost in so okolju prijazne.


Profesionalne luči senzorja gibanja

LED profesionalna svetila s senzorjem gibanja zagotavljajo enostavno in energetsko učinkovito osvetlitev. So izredno priročne, saj se s pomočjo senzorja gibanja same prižigajo in ugašajo, tako da ročno preklapljanje ni več potrebno. Prav tako lahko sami določite kako dolgo naj bodo prižgane.


Za vse tiste, ki pa si želite s profesionalnimi svetili osvetliti tudi notranje prostore imamo za vas v ponudbi profesionalno razsvetljavo za notranjost.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i