Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Namizni ventilatorji

Vendor 8
  • Najbolj prodajano
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Namizni ventilatorji za brezskrbno pletje


Prihajajo poletje in vročina in skrajni čas je, da svoj dom opremite s hladilnimi napravami. 

Namizni ventilatorji so zelo funkcionali, saj jih lahko postavite v svojo delavnico ali pisarno, kamor koli želite. Seveda pa namizni ventilatorji niso uporabni samo v vročih poletnih dneh, pač pa vam bodo zelo prav prišli tudi pozimi. Zahvaljujoči vzratnemu načinu lahko namizni ventilatorji vračajo topel zrak s stropa nazaj in vam s tem pomagajo ogreti vašo sobo. 


Na voljo imamo različne vrste namiznih ventilatorjev. Izbirate lahko med namiznimi ventilatorji za polnjenje preko priključka Micro USB, namiznimi ventilatorji z LED svetilko in še veliko več.

Naši ventilatorji imajo tudi različne stopnje hitrosti od počasnejših do visokohitrostnih namiznih ventilatorjev. Ti mini namizni ventilatorji so zelo praktični in skoraj nenadomestljivi, saj je njihova največja prednost prenosljivost, saj jih lahko premikate že z zelo malo ročnega napora.


Izberite svoj namizni ventilator po najboljši ceni še danes! Ogledate si tudi našo glavno kategorijo ventilatorjev, kjer najdete stropne ventilatorje, talne ventilatorje, stoječe ventilatorje in še več.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i