Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Poglej večManj

Luči s senzorjem

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Podkategorie: Svetila s senzorjem - naslednje podkategorije

Popis kategorie

Zakaj kupiti svetila s senzorjem PIR?


Ste se tudi vi že spraševali, kakšen bi bil svet brez stikal? Predstavljajte si, da se luč ob vstopu v prostor samodejno prižge, in pri iztopu iz prostora samodejno tudi ugasne. Takšno delovanje vam sedaj omogoča senzorska tehnologija, s tako imenovanimi senzorskimi svetili. Svetila s senzorjem lahko namestite kamorkoli - na hodnik, v kopalnico, garažo, klet, ipd. Ker bodo svetila s senzorjem gibanja poskrbela da se bodo svetila prižigala in ugašala glede na vašo prisotnost v prostoru, se vam nikoli več ne bo potrebno vračati nazaj ter jih eno za drugo ugašati. Za vas smo pripravili tudi ponudbo senzorskih LED luči, s katerimi boste prihranili, ne le čas s prižiganjem in ugašanjem, temveč tudi kar nekaj stroškov električne energije. 


Zakaj čakati? Zamenjajte klasična stikala s senzorskimi stikali, običajne luči z modernimi senzorskimi svetili ter uživajte v udobju in varnosti. V naši ponudi imamo široko ponudbo senzorskih svetil - stropna svetila s senzorjem, stenska svetila s senzorjem, zunanje senzorske luči, LED luči na senzor ter kotne nosilce in senzorje gibanja. Za vse tiste, ki za zunanja svetila nimate pripravljene električe napeljave, prodajamo tudi solarna senzorska svetila.


Kaj je senzor PIR?
Pasivni infrardeči senzor oz. PIR senzor je elektromagnetni senzor, ki meri infrardeče sevanje (skrajšano IR), ki ga oddajajo predmeti in bitja v prostoru. Zahvaljujoč temu, lahko senzor brez problema zazna gibanje ljudi, živali in vseh ostalih predmetov. Pogosto je označen tudi s kratico PID - pasivni infrardeči detektor.


Še danes izberite svojo luč na senzor in si zagotovite edinstveno ponudbo enkratnih senzorskih svetil.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i