0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Zobrazit víceManj

Luči s senzorjem

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Podkategorie: Luči s senzorjem - naslednje podkategorije

Popis kategorie

Zakaj kupiti svetila s senzorjem PIR?

Ste se tudi že spraševali, kakšen bi bil svet brez stikal? Predstavljajte si: luč se samodejno prižge, ko vstopite v sobo, in ugasne takoj, ko jo zapustite. Tako je, to ni več nemogoče! In sicer zahvaljujoč senzorski razsvetljavi. Ali v hodniku, WC-ju, garaži ali pa v kleti. Nikoli več vam ne bo treba priti nazaj, ker ste luč pustili prižgano. Luč s senzorjem gibanja bo poskrbela za to. Takšno zapravljanje je že preteklost, saj bodo notranje in zunanje luči s senzorjem prihranile ogromne količine energije, emisije CO2 in predvsem stroške električne energije. 
 
Tako da zamenjajte navadna stikala s senzorskimi stikali, navadne luči s modernimi visokofrekvenčnimi svetilkami in uživajte v udobju in varnosti. V naši ponudbi so svetila s senzorjem, stropna luč s senzorjemluči s senzorjem gibanja in kotni nosilci. Ne vse vrste morajo biti priključene na elektriko, prodajamo tudi solarne luči s senzorjem gibanja.

Prav tako bi vas radi opozorili na senzorska svetila Steinel. Imajo lep videz in zaščita I. in II. razreda je samoumevnost.
  

Kaj je senzor PIR?

Pasivni infrardeči senzor ali PIR senzor je elektromagnetni senzor, ki meri infrardeče sevanje (skrajšano IR), ki izhaja iz predmetov v prostoru. Zahvaljujoč temu lahko zazna gibanje ljudi, živali in drugih predmetov. Lahko naletite tudi na kratico PID = pasivni infrardeči detektor.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i