Porovnat
Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Zobrazit víceManj

Namizne svetilke

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Izberite svojo namizno svetilko


Iščete namizne svetilke? 
Ste v pravi kategoriji. Namizne svetilke so ključna osvetlitev za vašo dnevno sobo, spalnico, delovno sobo in spalnico. Najbolj uporabne so predvsem zvečer in ponoči, ko ne želite močne svetlobe glavnih svetil (lestenci, stropne svetilke ipd.). Če v spalnici želite brati, potem se splača kupiti namizno lučko za nočno omarico. V dnevnih sobah so so zelo popularne dekorativne namizne svetilke, ki so odlične za branje ali gledanje televizije. Ob delu z računalnikom vam bodo prišle prav namizne svetilke za računalnik. Tudi na otroke seveda nismo pozabili – za njih je najbolje, da imajo namizno delovno svetilko, ki odlično osvetli celoten delovni prostor in tako poskrbi da so oči neoškodovane. Za najmlajše pa smo pripravili široko ponudbo otroških namiznih svetilk in nočnih svetilk z različnimi zabavnimi motivi.


V naši ponudbi lahko najdete tudi himalajske solne svetilke, rustikalne namizne svetilke, okrasne in moderne namizne svetilke, vitražne namizne svetilke in še mnogo več. Zavedamo se da je funkcionalnost izjemno pomembna, in zato imamo v naši ponudbi tudi namizne svetilke na baterije, namizne svetilke na dotik in namizne svetilke brez kabla.

LED namizna svetila
Le kdo od nas si ne želi varčevati z vodo in elektriko? Za vse nas ponujamo pester izbor namiznih LED svetilk. Z uporabo LED žarnic, pa lahko seveda vsaka namizna svetilka postane LED svetilka. Naj gre za luksuzne namizne svetilke, namizne svetilke za delovno mizo ali dizajnerske svetilke. Preprosto zadostuje, da zamenjate klasično žarnico z LED žarnico.


Na naši spletni strani Svet-svetil.si lahko najdete namizne svetilke za vsak okus, saj imamo široko ponudbo oblik, modelov in barv. Ponujamo vam lesene namizne svetilke, rustikalne namizne svetilke, pisarniške svetilke, svetilke s sponko, vitražne namizne svetilke ter moderne keramične namizne svetilke v različnih oblikah in barvah.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i