Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Poglej večManj

Delovni prostor

Vendor 7
  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Podkategorie: Delovni prostor - naslednje podkategorije

Popis kategorie

Delovni prostor

Vsak dober mojster ima dobro opremljeno delovni prostor glede na svoje potrebe in spretnosti. Vsakemu pa se lahko zgodi, da mu kaj manjka ali pa si želi le s čim drugim obogatiti svoj prostor.


Ročno orodje

Ročno orodje spada med osnovno opremo delovnega prostora in doma. Sem spadajo na primer kladiva, klešče, ključi, svedri, kompleti ročnega orodja, pa tudi različne škatle in organizatorji. Vsako od teh vrst orodij mora biti izdelano iz kakovostnega materiala za varnost pri delu in tudi za dolgo življenjsko dobo.


Električna orodja

Ta vrsta se uporablja za lažje delo. Z njimi vam pogosto ni treba uporabiti fizične sile, saj bo elektrika to naredila namesto vas. Ponujamo akumulatorske vrtalnike, klešče, škarje za pločevino, žage, kompresorje, oljne črpalke in še marsikaj.


Drugi dodatki za montažo

Kategorija, namenjena vsem ostalim izdelkom, ki niso spadali v naše kategorije orodij. Našli boste vse, kar potrebujete za namestitev luči, vtičnic in še veliko več.


Delovna razsvetljava

V kategoriji Delovna razsvetljava najdete različne vrste delovnih LED svetil. Velik del LED delovnih luči sestavljajo prenosni reflektorji, ki so zelo učinkoviti in jih lahko najbolje uporabljate na primer na gradbiščih ali preprosto povsod, kjer morate zares osvetliti veliko površino. Za vas imamo tudi opozorilne luči, svetilnike ali reflektorje. Ne glede na to, ali iščete LED delovne luči za vaš dom, delovno sobo ali službo, boste zagotovo izbirali med našimi delovnimi lučmi.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i