0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Zobrazit víceManj

LED svetila s senzorjem gibanja

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Zunanje LED luči za baterije in vtičnice s senzorjem gibanja


LED luči s senzorjem gibanja se samodejno vklopijo in izklopijo, najpogosteje v povezavi s posnetim gibanjem. Primerni so torej za dovoze ali vhodna vrata. Še posebej priljubljena so solarna zunanja LED svetila s senzorjem gibanja, ki uporablja tudi sončno energijo, kar prihrani še več denarja.


Enostavna premestitev LED razsvetljave


Če iščete LED vrtno svetilko s senzorjem gibanja, ki jo lahko enostavno premikate glede na vaše trenutne potrebe, vam lahko priporočimo LED reflektor. Priljubljena je tudi LED nočna svetilka ssenzorjem gibanja, ki vam je ni treba priključiti. Ta vrsta razsvetljave ima pogosto vgrajeno solarno ploščo in energijo delno pridobiva na soncu.


LED luč s senzorjem danes spada v običajno opremo hiš in vrtov. Nočna LED luč s senzorjem gibanja vam bo pomagala, da se boste tudi po temi orientirali na vrtu, ne da bi morali iskati stikalo. Vam je všeč vaša stara svetilka? V tem primeru lahko uporabite LED žarnice s PIR senzorjem in vam ni treba kupiti posebne LED žarnice s senzorjem gibanja. Izbira lahko vsak. Če po naključju še vedno niste prepričani pri izbiri, si oglejte naše svetovalno središče, kjer imamo več člankov o LED osvetlitvi s senzorjem gibanja.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i