Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

LED moduli

Vendor 3
  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

LED moduli za stropne svetilke in oglaševalne reklamne panoje


LED moduli so sestavni del stropnih luči, hkrati pa nadomeščajo starejše vrste razsvetljave, zlasti v reklamnih tablah, panojih in svetlobnih tablah. Zahvaljujoč RGB različici LED svetlobnih modulov je mogoče doseči zelo lepe barvne učinke. Kakovostni LED moduli za LED luči so namenjeni neprekinjeni osvetlitvi. LED modul lahko uporabimo tudi za nadgradnjo obstoječih LED stropnih svetil.


LED moduli za reklamne površine

LED moduli za osvetljene reklamne površine imajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Njihova prednost je visoka energetska učinkovitost zahvaljujoč LED tehnologiji in hitra montaža, saj se LED reklamni moduli pritrdijo le z magneti.


RGB LED modul

Poleg enobarvnih LED modulov ponujamo tudi različico z RGB LED čipi. Imajo široke kote žarka, da se lahko svetloba čim bolj porazdeli na največjo možno površino. Zahvaljujoč temu načinu razprševanja LED svetlobe, RGB LED modulov ni potrebno nameščati zelo blizu drug drugega.


V naši spletni trgovini poiščite LED module različnih napetosti in modelov (12W, 20W, 24W, 220V). Svetilke z LED moduli so močna in hkrati poceni pomoč pri notranji razsvetljavi. Zagotavljajo zadostno zaščito pred vodo in prahom ter primerno dopolnjujejo zunanje luči.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i