Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Slušalke, mikrofoni in spletne kamere

Vendor 9
  • Najbolj prodajano
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Podkategorie: Slušalke, mikrofoni in spletne kamere - naslednje podkategorije

Popis kategorie

Slušalke


Slušalke za glasbo, podcaste ali telefonske klice postajajo vse bolj priljubljene, čemur je kos širok nabor slušalk vseh vrst. V zadnjih letih so brezžične slušalke ene najbolj priljubljenih. Žične modele nadomeščajo slušalke Bluetooth. Obstajajo tudi priljubljene vtične slušalke. Za najboljšo glasbeno ali igralno izkušnjo izbirajte med naglavnimi slušalkami.


Najosnovnejšo razdelitev slušalk lahko naredimo glede na njihov dizajn, kar pomeni, kako se držijo v ušesih in na glavi ter ali uho pokrijejo v celoti ali le delno.


Ušesne slušalke so danes najpogostejša vrsta slušalk pri poslušanju s telefonov, tablic ali prenosnikov. To so majhne slušalke, ki se vstavijo neposredno v uho, povezane z žico ali ločeno brezžično. Povezavo slušalk in naprav zagotavlja Bluetooth funkcija. Te majhne slušalke delimo na:


Slušalke - katerih ime temelji na obliki plastičnega ohišja, ki se vstavi v uho. Kakovost reprodukcije in izvedbe je na nižjem nivoju, temu primerna je tudi njihova cena.

Plug-in ali in-ear slušalke – ki se vstavijo globlje v ušesni kanal in so opremljene z zamenljivimi silikonskimi čepki. Zaradi svoje konstrukcije bolje dušijo hrup iz okolice, tako da ni potrebe po tako glasnih reprodukcijah kot pri omenjenih slušalkah.


Brezžične naglavne slušalke bodo najboljši spremljevalec pri poslušanju glasbe. Te slušalke so večje, zato malo manj praktične (ne morete jih pospraviti v žep), a to nadomestijo s svojo zmogljivostjo. Baterijo imajo najpogosteje nameščeno v eni od lupin in zaradi svoje velikosti lahko dosežejo dolgo predvajanje, ki presega na primer 20 ur. Ena od lupin ima tudi kontrolnik, ki omogoča preskakovanje pesmi ali prilagajanje glasnosti. Ker školjka pokrije celotno uho, je užitek ob poslušanju najboljši. Školjke so odlično zvočno izolirane, zato ni potrebna najvišja nastavitev glasnosti.


Za odlično igralno izkušnjo vam priporočamo, da izberete slušalke, ki se nalagajo čez glavo. Na vas je, ali boste izbrali udobje in kupili brezžične ali žične slušalke. Povezava preko žice je zelo enostavna, danes obstaja samo en USB konektor, ki povezuje vaše slušalke in vgrajeni mikrofon. Če kupite brezžične slušalke, preverite, ali vaša naprava podpira to vrsto slušalk in jih povežite prek Bluetootha.


Slušalke popolnoma brezžične?

Brezžične slušalke so trenutno najbolj priljubljena vrsta slušalk. To sta dve ločeni ušesni slušalki, ki med seboj nista povezani s kablom. Zaradi svoje majhnosti in majhne teže so opremljeni z baterijami s kapaciteto, ki omogoča poslušanje do več ur. Podaljšanje časa predvajanja te vrste je doseženo s posebnim etuijem za ponovno polnjenje, ki ima lastno baterijo iz katere se slušalke polnijo, ko so v etuiju. Vse kar morate storiti je, da doma napolnite etui za slušalke in jih lahko uporabite. Slušalke se samodejno polnijo, ko jih položite v etui.


Ne nazadnje bodo v naši e-trgovini izbirali tudi športniki. Pomemben parameter športnih slušalk je stopnja zaščite, ki naj bo na tolikšni ravni, da slušalk ne poškoduje dež. Tekači bodo cenili tudi odpravo zvoka pretoka zraka. Najpomembnejša je oblika slušalk, ki naj preprečuje, da bi slušalke slučajno padle iz ušesa.


Mikrofoni in spletne kamere iz naše ponudbe bodo poskrbeli za kakovosten prenos med klici ali kakršno koli aktivnostjo, povezano z mikrofonom in kamero.


Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i