0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Smo e-trgovina št. 1 na področju razsvetljave

Klara

Družba Donoci s.r.o. obstaja na trgu z svetlobno tehniko že 27 let. Predstavlja garancijo zanesljivosti in visoko strokovnost. Podjetje se ukvarja z uvozom, veleprodajo in maloprodajo razsvetljave. Naše e-trgovine delujejo izven Češke republike tudi na Slovaškem, v Nemčiji, Avstriji, na Madžarskem, Poljskem, v Romuniji, Franciji, Španiji, Sloveniji, na Hrvaškem in v Italiji. Družba sodi med največje spletne prodajalce razsvetljave v srednji Evropi.

Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu

Zavedamo se, da uspeh naših trgovin temelji na zaupanju in zadovoljstvu strank. Naše podjetje poudarja strokovnost in pripravljenost v odnosu do kupca. Najvišji cilj je dolgoročno zadovoljstvo strank in ne takojšen dobiček.
 
Razsvetljava za vsak prostor
 
V ponudbi e-trgovine svet-svetil.si najdete vse vrste svetil in razsvetljave za zunanjost in notranjost. Konkretno gre za izdelke od proizvajalcev ARTCRYSTAL,  BRILUM, DALEN, EGLO, ESEO, FARO BARCELONA, GLOBO, GREENLUX, HADEX, IDEAL LUX, JUPITER, KEMAR, LEDKO, LIRIO, LUCIDE, LUXERA, MASSIVE, NARVA, PANLUX, PAULMANN, PHILIPS, PREZENT, RABALUX, SKOFF, STEINEL, TOPLIGHT IN WOFI. Podjetje poleg različnih vrst svetil ponuja tudi elektromaterial in svetlobne vire. Najbolj priljubljena in najboljša svetila vedno ponujamo po znižanih cenah, na katere nudimo tudi garancijo cene.

E-trgovina svet-svetil.si ponuja:

  • Bogato založena skladišča, ki omogočajo dostavo blaga v roku 24-48 ur. Trenutno je za takojšnjo odpremo pripravljenih približno 1.180.000 kosov razsvetljave.
  • Hitro službo za pomoč strankam in strokovno ekipo zaposlenih, ki so pripravljeni svetovati in pomagati pri izbiri svetila.
  • Brezplačno darilo - ob naročilu nad 120 € boste dobili darilo v obliki baterij (4 kos) in ob naročilu nad 200 € LED lučko za vtičnico.
  • Brezplačno dostavo ob vsakem naročilu nad 70 €.
  • Na novo odprto svetovalnico, s katero se trudimo vam čim bolj olajšati izbiranje prave razsvetljave. Samoumevnost je tudi nasvet delavca, ki ga lahko kontaktirate preko kontaktnega obrazca, ki se nahaja pod svetovalnico in pod vsakim posameznim izdelkom v zavihku "Poizvedba o izdelku".
  •            
E-trgovina svet-svetil.si garantira najnižje cene. V kolikor pa svetilo najdete na slovenskem trgu ceneje, boste od nas dobili dano svetilo po enaki ceni. Zadostuje, da v opombo k naročilu pošljete povezavo do konkurenčne ponudbe in prejmete izdelek po enaki ceni.

Ekipa e-trgovine svet-svetil.si je popolnoma pripravljena biti najboljši dobavitelj kakovostnih svetil.


Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr