Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Avto žarnice

Vendor 5
  • Najbolj prodajano
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Podkategorie: Avto žarnice - naslednje podkategorije

Popis kategorie

Avto žarnice


Vam na avtu ne sveti luč, sami pa se sprašujete katero vrsto žarnice potrebujete v vašem avtomobilu? To informacijo lahko najdete v avtomobilskem priročniku, ali pa preprosto odstranite staro žarnico iz avtomobila in pogledate sami. Pri sodobnih avtomobilih z ločenimi žarometi za kratki in dolgi svetlobni pramen bodo pogosto uporabljene avto žarnice z eno žarilno nitko H7, pri preprostejših žarometih pa avto žarnice z dvojno žarilno nitko H4. Na voljo so tudi žarnice H1 in ostale žarnice za avtomobile in motocikle. Oznako lahko najdete na škatli ali kar na dnu same žarnice.


Pomembno je tudi spremljanje napetosti avto žarnice in njene vhodne moči. Homologirane žarnice za nočno in dnevno osvetlitev za osebne avtomobile morajo vedno imeti napetost 12 V in vhodno moč 55 W, medtem, ko imajo tovornjaki napetost 24 V.


LED avto žarnice


Homologirane LED avto žarnice imajo seveda nižje vrednosti teh parametrov, vendar se mora njihova pretvorba LED vrednosti v običajno žarnico natančno ujemati. Na trgu je na voljo tudi komplet žarnic za avtomobile, katerih cena je ponavadi ugodnejša od nakupa posameznih LED žarnic za avto in homologiranih avto žarnic.

V naši ponudbi poiščite avtomobilske žarnice znamk Philips, Osram ali Xenon po najboljših cenah.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i