Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Xiaomi

  • Najbolj prodajano
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Xiaomi

Xiaomi je ena najhitreje rastočih blagovnih znamk elektronike in eden najboljših start-up podjetij zadnjih let. Ponuja številne izdelke za vaš pametni dom. Naj gre za robotski sesalnik, pametno osvetlitev, nego telesa, kuhanje ali zabavo. Vse to lahko preprosto in hitro kupite v naši e-trgovini.

Vse pametne luči je mogoče enostavno upravljati prek pametnega telefona in aplikacije. To vam omogoča enostaven nadzor nad osvetlitvijo. Pri nas lahko kupite ne le celotne luči, ampak tudi številne žarnice in LED trakove.

Pri Xiaomiji se niso zanimali le za lažji nadzor razsvetljave, ampak tudi za pomoč pri čiščenju, kuhanju in osebni negi. Sodobni sesalniki so najbolj priljubljeno orodje za čiščenje, zato vam ponujamo več vrst, ki ustrezajo vašim potrebam. Tudi pomočnike v kuhinji boste našli v naši e-trgovini.

Razmišljamo tudi o vašem zdravju, zato imamo na voljo nekaj modelov pametnih ur z več funkcijami (spremljanje ravni kisika v krvi, stres, telesna energija, srčni utrip v realnem času, cikel spanja - faza REM, globok in lahek spanec). Ure vključujejo tudi senzorje srčnega utripa, senzor pospeška, žiroskop, geomagnetni senzor, barometer, senzor zunanje svetlobe, senzor SpO2.

Varnosti ni mogoče izpustiti. Različni senzorji gibanja in detektorji vas vedno opozorijo na sumljive premike v vaši hiši, pisarni ali garaži. Hkrati pa imate zahvaljujoč mobilni aplikaciji vse pod nadzorom, tako da na počitnice ne boste nikoli pozabili odpreti oken ali vrat.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i