Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Poglej večManj

LED trakovi - diodni trakovi

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

LED trakovi - diodni trakovi


Samolepilni LED oz. LED diodni trakovi lahko v vašem domu služijo kot dekorativna notranja razsvetljava, ki zahvaljujoč elastičnosti in samolepilnemu sloju na spodnji strani traku, omogočajo enostavno in neposredno namestitev na katero koli površino - npr. pod police, v pohištvene vdolbine, pod stopnice, za robove ogledala ipd. Hišna razsvetljava lahko porabi veliko električne energije, zato si privoščite razkošje in prihranite energijo z varčno LED razsvetljavo.


RGB barvni trakovi

Pripravili smo veliko izbiro LED RGB trakov. Tako označujemo klasične samolepilne LED trakove z diodami v treh barvah – modra, rdeča, rumena katere lahko ustvarjajo katerokoli želeno barvo. To vrsto lahko najdete tudi pod oznako barvni LED trakovi. LED RGB trakovi so na voljo v večih velikostih in z različnimi dodatki. Najpogosteje iskani vrsti sta komplet LED RGB trakov in RGB komplet. Oba se nanašata na pakete, ki vsebujejo RGB trak, gonilnik in transformator. 


V ponudbi lahko najdete tudi LED trakove na baterije, LED trakove USB, LED trakove 24V, LED trakove 12V, LED trakove 230V ter ostale dodatke za LED trakove.


Pohitite in poiščite sebi primerno LED razsvetljavo sedaj v izredno ugodni ponudbi.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i