0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Kako ravnati v primeru, če je pošiljka prispela poškodovana ali nepopolna?

Klara

Kaj storiti, če po prevzemu niso izdelki v redu?

Če kupec po prejemu in razpakiranju paketa ugotovi, da je svetilka razbita, razpokana ali kako drugače poškodovana, nas je treba o škodi nemudoma obvestiti.
 
Prav tako je pomembno preveriti vsebino in popolnost pošiljke. V kolikor pošiljka ni popolna, nam je treba to sporočiti v 3 dneh od prejema pošiljke preko kontaktnega obrazca. Kasnejših reklamacij ne bomo upoštevali. 
 
Priporočamo, da pri prevzemu pošiljke upoštevate naslednja navodila:
V primeru rahle deformacije ali poškodbe zunanje embalaže se ne bojte prevzeti pošiljke. V večini primerov je pošiljka popolnoma nepoškodovana in v dobrem stanju - če ne sprejmete take pošiljke, to pogosto pomeni nepotrebno podaljšanje roka dostave.
 
Dostavna služba GLS
  • Pošiljatelj je odgovoren za pravilno pakiranje blaga. Če lahko na paketu vidite znatne zunanje poškodbe, na primer luknjo v škatli, lahko zavrnete prevzem paketa. GLS bo paket nato vrnil pošiljatelju (nam).
  • V primeru vidne poškodbe paketa ali embalaže lahko vsebino paketa preverite ob dostavi. Dostavljavec to zapiše v poročilu, ki ga pripravi skupaj s prejemnikom.
  • Če sprejmete paket, ki je videti nepoškodovan, vendar ob odprtju odkrijete, da je vsebina poškodovana, se pritožite pošiljatelju (nam). GLS namreč ne more in ne sme preverjati vsebine poslanih paketov. Tajnost poštnih pošiljk velja tudi za GLS.
  • Na nas se obrnite preko kontaktnega obrazca. O naslednjem postopku vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času.

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Smo avtorizirani prodajalec preverjenih znamk

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2020 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i