Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Otroška soba - Philips

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Otroške luči v najrazličnejših motivih, barvah in oblikah


Da se bo vaš otrok v svoji sobi vedno prijetno počuti, mu s popolno otroško svetilko zagotovite prijetno vzdušje. Pri nas najdete široko ponudbo luči za otroško sobo najrazličnjejših oblik in motivov. Izbirate lahko med otroškimi stenskimi svetili z različnimi motivi, otroškimi stropnimi svetili, otroškimi lestenci in mnogo drugimi svetili.


Ali vašega malčka ponoči daje nelagodje zaradi teme? Za vas imamo rešitev, saj imamo na izbiro veliko nočnih otroških lučk, ob katerih se bo vaš otrok vedno počutil varno.


Za domove z visokim stropom so najprimernejši otroški lestenci. V primeru da je strop malo nižji pa je boljša izbira npr. nadgradna stropna luč ali reflektor. Za nočno omarico, kasneje tudi pisalno mizo, vam priporočamo otroške namizne svetilke. Pri izbiri pazite, da je le-ta dovolj stabilna, saj želite preprečiti, da bi se otrok poškodoval. Seveda se otroška svetila spreminjajo z otrokovo starostjo. V naši ponudbi lahko torej najdete lestence za najmlajše, pa tudi take, ki so primerni za najstnike. Prepričani smo da se bo nasmeh na obrazu vašega otroka zasvetil, ne glede na to katero otroško svetilko izberete. Najpomembneje je seveda da se otrok v svoji sobi počuti udobno, varno in prijetno.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i