Prijava
Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Podaljšana garancija na do 5 let

Novice in obvestila

Karin

Ne glede na to, katero svetilo kupite, je njena življenjska doba vedno pomembna. Ker nas ni strah in verjmemo v kakovost naših luči, ponujamo podaljšano garancijo za vse vrste razsvetljave.

Garancija na svetila = garancija na zadovoljstvo

Kadar koli kupite novo stvar, vas zagotovo zanima tudi garancijski rok. Z našimi svetili imate avtomatično garancijsko obdobje ne le dve, ampak tri leta. Ni ga treba nikjer zahtevati, triletna garancija na svetila je samodejna. Tako dolgo garancijo vam lahko ponudimo tudi zato, ker verjamemo v kakovost naših izdelkov in vemo, da vam bodo služili dolga leta.


Iz triletne garancije so izvzete samo žarnice.

Obstajajo pa tudi svetila, za katere smo poleg garancije dodali še nekaj več. Za profesionalne luči, ki služijo kot zunanja razsvetljava, smo podaljšali garancijo na 5 let. In to je res dovolj dolgo, da lahko resnično verjamete v njihovo kakovost in jo kupite mirne duše.


Druge ugodnosti

Če se odločite za nakup pri nas,  dolga garancija ni edina korist, ki jo boste dobili. Če se še vedno odločate med več izdelki in še vedno niste prepričani, ne obupajte. Naročite izdelek, ki vam je všeč. Če po nakupu najdete primernejši izdelek, imate do 60 dni časa, da izdelek vrnete. Poleg tega vam pri nakupu nad 70 EUR ponujamo brezplačno poštnino.

Dobavni roki za naročeno blago so zelo hitri. To je tudi posledica dejstva, da imamo na zalogi več kot 1.180.000 izdelkov. Druge ugodnosti so tudi darila, ki jih zagotovimo ob nakupu nad določeno količino.


Z nakupom pri nas ne boste dobili samo izdelkov, ki jih naročite. Poleg tega boste dobili razne bonuse in ugodnosti, ki se vam resnično obrestujejo.

Autor článku:

Karin
Karin Specialist za podporo strankam

Karin ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Vprašajte karkoli

Karin

Svetovala vam bom pri izbiri in tehničnih problemih.

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)

Vprašajte
 
                     

SORODNI izdelki

Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i