Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Nakupujte brez skrbi

O firmi

Karin

Ali niste pri nakupu prepričani, da so izdelki, ki jih naročujete, pravi za vas? Ali pa ste nakup že opravili in ugotovili, da želite drugo barvo svetilke ali drugo obliko? Ali ste v naši spletni trgovini našli razsvetljavo, ki vam je bolj všeč? Vse je mogoče rešiti in z veseljem vam bomo ugodili.

Nakupovanje iz udobja doma

Nakupovanje niti ne more biti enostavnejše in varnejše. Svetila lahko izbirate iz udobja vašega doma v številnih preglednih kategorijah. Pri nas boste našli svetila za vsak prostor v mnogih izvedbah. Prav tako vam zagotavljamo najnižje cene na trgu, tako da boste kupili res ugodno. Kaj pa, če naročeni izdelki ne bodo pravi za vas? Lahko jih vrnete v roku 60 dni od prevzema.

Možnost vračila blaga v roku 60 dni 

V kolikor ste že opravili nakup za zasebne namene, imate pravico, da naročeno blago vrnete kot kupec (potrošnik) v roku 60 dni od dostave. Pri nas je to zelo enostavno, zato ne skrbite glede neprimernih nakupov. Samo izpolnite obrazec za vračilo blaga in blago skupaj z natisnjenim in izpolnjenim obrazcem pošljite na naslov: Packeta International_ DPD d.o.o. ID 92240586 Depot Maribor Tržaška cesta 43 2000 Maribor. Za več informacij o postopku vračila blaga kliknite tukaj.
 

Denar vračamo brez odlašanja

Denar vračamo takoj po prejemu vrnjenega blaga. In kako veste, da je blago prispelo v dobrem stanju nazaj do nas? Takoj, ko prejmemo blago, boste od nas prejeli e-pošto, kjer je vse navedeno. Torej, res vam ni treba skrbeti, zdaj pa se lahko prepustite prijetnemu in brezskrbnemu nakupovanju.
 
 
Če še vedno niste prepričani o izbiri blaga, postopku nakupa ali vračilu blaga, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali

Autor článku:

Karin
Karin Specialist za podporo strankam

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!

Vprašajte karkoli

Martin

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)

Vprašajte
 
                     

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i