0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Kako odstopiti od pogodbe

Klara

Obrazec za vračilo ali menjavo blaga v zakonskem roku 14 dni.

Če ste opravili nakup za vaše zasebne namene (niste vnesli svoje davčne številke ali ID številke za DDV v vašem naročilu), potem imate kot stranka (potrošnik) pravico, da v 14 dneh od dostave blago vrnenete brez navedbe razloga. Kako nadaljevati v takem primeru?
  • Prenesite obrazec za vračilo blaga TUKAJ. Natisnite obrazec in ga izpolnite. (Če je potrebno, ga najprej izpolnite in nato natisnite).
  • Izpolnjen in natisnjen obrazec dajte v paket, v katerem nam vračate blago. Blago mora biti neuporabljeno, zavito v originalni embalaži, nepoškodovano, primerno za nadaljnjo prodajo. Embalaža mora vsebovati vse originalne dodatke.
  • Prosimo, da se na nas pred pošiljanjem svetila za reklamacijo obrnete preko spletnega obrazca na naši spletni strani, hvala.
  • Pošljite paket na reklamacijski naslov (Packeta International_ DPD d.o.o., (sledilna številka prejete pošiljke), Depot Maribor, Tržaška cesta 43, 2000 Maribor.). Prosimo, ne pošljite paketa kot pošiljko z odkupnino! Priporočamo, da paket pošljete kot priporočeno pošiljko.
 
V primeru neupoštevanja zgoraj navedenih pogojev se lahko zahtevek za vračilo blaga zavrne.
 
Prostovoljno ponujena pravica do vračila v 30 dneh od prevzema izdelkov:

Poleg zgoraj omenjene zakonske pravice do odstopa od pogodbe vam prostovoljno zagotavljamo 30-dnevno garancijo za vračilo izdelkov. Pogodbo lahko prekličete tudi po izteku 14-dnevnega odstopnega roka, tako da nam blago vrnete v 30 dneh od prevzema (rok začne teči z dnem po dnevu dostave izdelkov), če so izdelki v originalni embalaži, vključujejo vse sestavne dele in priložene dodatke, niso rabljeni ali poškodovani in če ne gre za izdelke, prilagojene željam potrošnika ali za njegovo osebo. Za izpolnitev roka zadostuje pravočasna odprema.
 
Če ste opravili nakup za poslovne namene (Vnesli ste ID številko za DDV v vašem naročilu), potem niste več potrošnik, temveč nepotrošnik. Iz tega razloga, v skladu z določbami Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), nimate pravice do vračila blaga v 14 dneh od dostave blaga.
 

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr