0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Kako odstopiti od pogodbe

Klara

Obrazec za vračilo ali menjavo blaga v zakonskem roku 14 dni.

Če ste opravili nakup za vaše zasebne namene (niste vnesli svoje davčne številke ali ID številke za DDV v vašem naročilu), potem imate kot stranka (potrošnik) pravico, da v 14 dneh od dostave blago vrnenete brez navedbe razloga. Kako nadaljevati v takem primeru?
  • Prenesite obrazec za vračilo blaga TUKAJ. Natisnite obrazec in ga izpolnite. (Če je potrebno, ga najprej izpolnite in nato natisnite).
  • Izpolnjen in natisnjen obrazec dajte v paket, v katerem nam vračate blago. Blago mora biti neuporabljeno, zavito v originalni embalaži, nepoškodovano, primerno za nadaljnjo prodajo. Embalaža mora vsebovati vse originalne dodatke.
  • Pošljite paket na naslov sedeža podjetja (Frogman / ID 5346, svet-svetil.si, Trg republike 3, Ljubljana, 1000). Prosimo, ne pošljite ga kot pošiljko z odkupnino!
 
V primeru neupoštevanja zgoraj navedenih pogojev se lahko zahtevek za vračilo blaga zavrne.
 
Če ste opravili nakup za poslovne namene (Vnesli ste ID številko za DDV v vašem naročilu), potem niste več potrošnik, temveč nepotrošnik. Iz tega razloga, v skladu z določbami Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), nimate pravice do vračila blaga v 14 dneh od dostave blaga.
 

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Smo avtorizirani prodajalec preverjenih znamk.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2019 Donoci d.o.o., Vse pravice pridržane.