0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Kako ravnati v primeru reklamacije blaga

Klara

V kolikor ste prejeli blago, ki ni delovalo od začetka ali je prenehalo delovati šele med uporabo, nam to zagotovo sporočite preko obrazca za reklamacijo.

Obrazec za reklamacijo lahko uporabite, v kolikor ste prejeli blago, ki ni delovalo od začetka ali je prenehalo delovati med običajno uporabo.
Za blago, kupljeno prek spletne trgovine, ima kupec (potrošnik) pravico do reklamacije v 2 letih od dostave blaga. Pri nekaterih proizvodih je to lahko od 3 do 5 let. To dejstvo je vedno navedeno pri vsakem proizvodu posebej oziroma je določeno v pogojih poslovanja. O napakah, za katere lahko uveljavite reklamacijo, lahko preberete v reklamacijskem postopku.
 
Kako ravnati v primeru reklamacije blaga:
  • Prenesite obrazec za reklamacijo TUKAJ. Natisnite obrazec in ga izpolnite. (Če je potrebno, ga najprej izpolnite in nato natisnite).
  • Izpolnjen in natisnjen obrazec dajte v paket, v katerem vračate blago.
  • Pošljite paket na reklamacijski naslov Packeta International_ DPD d.o.o., (sledilna številka prejete pošiljke), Depot Maribor, Tržaška cesta 43, 2000 Maribor. Prosimo, ne pošljite paketa kot pošiljko z odkupnino! Priporočamo, da paket pošljete kot priporočeno pošiljko.
V kolikor imate kakršna koli vprašanja v zvezi z reklamacijo, prosimo, uporabite naš kontaktni obrazec. Ko pošljete vprašanje, vam bomo po e-pošti poslali kopijo vašega vprašanja. E-sporočilo bo vključevalo tudi dodeljeno številko vašega vprašanja. Če želite pospešiti obravnavo reklamacije, vnesite to številko kjerkoli v obrazcu za reklamacijo.

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr