Nov sistem zalog že uspešno deluje in znova pošiljamo s hitrostjo, ki ste je bili vajeni. Opravičujemo se za prejšnjo zamudo. Več tukaj.
Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Začetni paketi

Vendor 5
  • Najbolj prodajano
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Začetni paketi


Ste ljubitelj sodobnih tehnologij in bi radi preizkusili pametno razsvetljavo tudi v vašem gospodinjstvu? Za vas bodo poskrbeli naši začetni kompleti Philips Hue za daljinsko upravljanje razsvetljave


Prednosti Philips Hue

Ena izmed največjih prednosti pametne razsvetljave je možnost spreminjanja jakosti svetlobe, seveda pa imajo tudi številne druge funkcije kot so: spreminjanje barve pametne žarnice, programiranja po željah različnih uporabnikov ali razporejanja po določenem urniku. 


Funkcionalnost Philips Hue

S pomočjo barvne osvetlitve lako pričarate romantično vzdušje, zelo uporabne pa so tudi za različna praznovanja. Upravljate jih lahko zelo enostavno kar z pametnim telefonom ali daljinskim upravljalnikom. 


Naša ponudba vključuje različne pakete pametne osvetlitve. Proizvajalec Philips ponuja osnovni komplet pametne osvetlitve, ki vsebuje dve žarnici ter napravo za povezovanje Philips HUE Bridge. Seveda imamo za začetnike še več začetnih paketov, tako da lahko izberete različne velikosti in vrste žarnic. 


Popolno kategorijo pametne razsvetljave najdete tukaj!"

Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i