0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Žarnice Philips EyeComfort

Klara

Zelo pogosto se zgodi, da žarnice utrujajo oči. Z žarnicami Philips EyeComfort se vam to ne bo zgodilo.

Kaj si predstaviti pod pojmom EyeComfort?

Gre za LED žarnice, ki so proizvedene v vrhunski kakovosti. Ta vrsta žarnice ustreza strogim kriterijem standarda EyeComfort. To je tisto, kar zagotavlja maksimalno udobje, in kar je najbolj pomembno za mnoge od vas, zaščito oči. Zasnovane in laboratorijsko testirane so v skladu s standardom fotobiološke varnosti.

Vse prednosti žarnic EyeComfort

Za razliko od drugih, pri teh žarnicah vam ni treba skrbeti zaradi utripanja. Na prvi pogled vaše oči verjetno ne bodo poznale razlike. Vendar pa lahko celo to rahlo utripanje, ki ga pri klasičnih žarnicah morda niti ne opazite, zelo negativno vpliva na vaše udobje in, kar je še slabše, na zdravje.

Tudi ko zaključite delo, med katerim imate prižgano luč, na primer lestenec ali namizno svetilko, imate mogoče pogosto glavobol. Verjetno ste ga pripisali stresu od dela ali napetosti na delovnem mestu. Vendar to morda ne drži. Možno je namreč, da je kriva žarnica. Tudi nekatere LED žarnice lahko povzročijo neprijetno bleščanje. Tudi tega morda ne opazite na prvi pogled. Z žarnico Philips EyeComfort vam bodo prizaneseni takšni neprijetni občutki in glavobol. Zagotavljajo namreč prijetno in enakomerno osvetlitev v vsaki sobi v vašem domu. Lahko jih tudi zatemnite, kot potrebujete. Izberete lahko večjo ali manjšo intenzivnost svetlobe.

Pri mnogih žarnicah se vam tudi zagotovo zgodi, da predmeti, ki jih žarnice osvetljujejo, ali celo vi sami, izgledate drugače v luči žarnic kot pri dnevni svetlobi. Ali natančneje, barve v luči žarnic so videti drugače. Z žarnicami Philips EyeComfort se lahko izognete temu barvnemu popačenju. Vse bo videti popolnoma enako kot pri dnevni svetlobi. Poleg tega ne oddajajo niti rahlo višje vrednosti kratkovalovnega sevanja. Izpolnjeni so vsi varnostni standardi.

V večini primerov se morate tudi pri LED žarnicah odločiti, ali boste kupili toplo ali hladno belo. S to vrsto žarnic EyeComfort se vam ni treba odločati. Odvisno je le od vas, ali boste pri eni žarnici izbrali toplo ali hladno belo svetlobo. Tako se lahko sami odločite, ali želite bolj topel in sproščujoč odtenek ali hladno belo svetlobo, na primer za delo.

Druga velika prednost je, da so popolnoma tihe. Saj nekatere žarnice lahko oddajajo brenčanje. Čeprav tiho, a ko se enkrat osredotočite na ta zvok, zelo neprijetno. Te žarnice so pa zasnovane in izdelane tako, da vas niti najtišji zvok ne bo motil pri delu in sprostitvi.

Še en velik plus žarnic EyeComfort je, da lahko izbirate med številnimi oblikami in velikostmi. Tako vam ni treba skrbeti, da ne bi našli žarnice EyeComfort prave velikosti ravno za vašo svetilko. Prepričajte se sami in odkrijte velike koristi teh žarnic.


 Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr