0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Odkrijte prednosti LED trakov

Klara

Želite malo popestriti vaš dom? Izkoristite čarobnost LED trakov.

LED trakovi in njihove prednosti

Spet je tu čas, ko se zgodaj stemni, zjutraj pa je dlje časa mrak. Tako je. Zdaj se začenja čas, ko boste pretežno večino prostega dne preživeli ne zunaj, temveč doma. V toplini družinskega kamina. Zato morate vašo hišo prilagoditi tako, da se boste tukaj počutili udobno in prijetno. LED trakovi lahko služijo kot odličen dizajnerski dodatek, ki bo zagotovil tudi malo svetlobe. Ponujajo številne možnosti uporabe, namestitev pa je zelo enostavna.
Kar zadeva priključitev in namestitev LED trakov, vam ni treba skrbeti, da ne bi zmogli vsega narediti sami. LED trakovi so prožni, njihova spodnja stran pa je samolepilna. To vam pomeni eno samo stvar. Samo vzemite LED trak in ga nalepite na želeno površino.
 
null               null
Če so vam poleg tega všeč barve, lahko poleg klasičnih LED diodnih trakov posežete tudi po RGB LED trakovih. Gre za praktično enaki LED trak, vendar s to razliko, da je opremljen z diodami treh barv – modre, rdeče in zelene. Vendar so RGB LED trakovi znani tudi kot barvni LED trakovi. Lahko rečemo, da gre v osnovi le za modernejšo in boljšo različico klasičnih LED trakov ter da imajo prednost – barvno svetlobo. Za te LED trakove potrebujete tudi transformator in seveda upravljalnik, da lahko vse nastavite tako, kot potrebujete. 

Namestitev LED trakov

Ne glede na to, ali ste se odločili za klasične LED diodne trakove ali bolj napredne RGB LED trakove, se zdaj morda samo sprašujete, kje se bodo najbolje prilegali. Lahko izgledajo odlično na primer na pohištvu v dnevni sobi, pod policami ali pa z njimi lahko poljubno obrobite omare. Vendar pa so primerni tudi na primer za stopnišče, spodnjo stran kuhinskij omaric ali različna ogledala. Skratka, lahko izgledajo zelo okusno na mnogih mestih. Poleg tega imajo eno veliko prednost, ki jo boste zagotovo cenili. Kot vsa druga LED svetila so namreč zelo varčni, z njimi ne boste zapravili veliko denarja pri delovanju. Tako da, ne samo, da izgledajo super, temveč vam tudi prihranijo denar. Preskusite jih in se prepričajte sami! 
               
 

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr