Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Nakupovanje pri Svetu svetil se splača

Nakupovanje pri Svetu svetil se splača
O nakupu

Karin

Pri Svetu svetil se trudimo, da bi bilo nakupovanje naših strank čim bolj udobno. Zato sta brezplačna dostava in 60-dnevni rok za vračilo blaga v naši e-trgovini samoumevni.

Zavedamo se, da se bo zadovoljna stranka vrnila, zato se zelo trudimo, da bi lahko ponudili urejeno spletno trgovino, polno navdiha, udobnega nakupovanja ter hitre in zanesljive dostave. Potrebe in zahteve kupcev še naprej rastejo, zato našo ponudbo nenehno prilagajamo trenutnim potrebam kupcev in iščemo nove načine, kako narediti nakupovanje udobnejše in udobnejše. 


Brezplačna dostava in podaljšan rok vračila


  • Želimo, da imajo naše stranke čim več ugodnosti pri nakupovanju, zato nudimo brezplačno poštnino za standardno blago ob doseganju določene vrednosti naročila.
  • Podaljšali smo tudi standardni rok za vračilo blaga na 60 dni. (Samo za potrošnike, tj. v naročilo niste vključili ID-ja ali ID-ja za DDV). Več informacij najdete v Splošnih pogojih poslovanja.


Široka ponudba in hitra dostava


  • Trenutno ponujamo izdelke več kot 200 blagovnih znamk svetil in imamo 50 tisoč vrst izdelkov, med katerimi lahko kupci izbirajo v dobro organiziranih kategorijah.
  • Do danes smo oddali že več kot 4 milijone naročil, oktobra letos pa smo zaključili z izgradnjo novega sodobnega skladišča, s katerim se bomo lahko hitreje odzivali na naraščajoče povpraševanje po naši ponudbi.


Svoje delo opravljamo predano in z željo po izboljšavah, na tisoče pozitivnih ocen zadovoljnih strank in večkratna uvrstitev našega podjetja na lestvice vodilnih v evropskem elektronskem poslovanju pa dokazujejo, da nam uspeva biti zanesljiv partner naših strank, ki ponuja široko ponudbo, dobre nasvete, pa tudi navdih, da v svoj dom vnesejo več svetlobe.Autor článku:

Karin
Karin Specialist za podporo strankam

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!

Vprašajte karkoli

Martin

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)

Vprašajte
 
                     

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i