0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Kako s senzorskimi svetili?

Odgovoril je:
Lukáš

Odgovor:

Senzorska svetila, svetila s senzorjem - kakorkoli jih že imenujete, zmeraj opravljajo enako funkcijo avtomatskega vklapljanja luči z gibanjem.

Verjetno se je vsakemu od nas že kdaj zgodilo, da smo bili na poti iz sobe in pozabili ugasniti luč. V najboljšem primeru je bilo to samo za nekaj deset minut, ko smo nesli nakup iz garaže v kuhinjo, v slabšem primeru smo to ugotovili šele, ko smo prišli domov iz službe - da je v dnevni sobi ves dan popolnoma nepotrebno svetila luč. Ne glede na to, ali je šlo za krajši ali daljši čas, nas to zmore v obeh primerih precej razburiti, konec koncev, električna energija ni brezplačna
 
 
In točno za takšne situacije so tukaj senzorska svetila. Če ne veste, za kaj se gre, vam bomo to hitro razjasnili. Predstavljajte si, da vstopite v sobo in luči avtomatsko zasvetijo. Vi pa v sobi lahko v miru delate, kar hočete in luči se spet avtomatsko ugasnejo, ko odidete. Se sprašujete, kako? Senzorska svetila imajo vgrajene senzorje gibanja, ki ob zaznavi gibanja vklopijo luč. Če v prostoru ni več gibanja, se bodo po kratkem premoru same ugasnile. 
 
 
Za kaj pa so te luči sploh koristne? Kot ste verjetno že doumeli, lajšajo premikanje med prostori, saj odpravljajo potrebo po uporabi stikal. S stenskimi in kotnimi nosilci lahko svetila namestite in usmerite točno tja, kjer želite. Odlično se prilegajo v klet ali garažo, saj vam ni treba v temi tipati za stikalom. Drug pomemben dejavnik je denar, prihranjen pri elektriki. Ne samo zaradi avtomatskega ugašanja, ampak tudi zaradi LED tehnologije, ki jo luči imajo. 

Autor článku:

Lukáš Články, Nahazovač, Produkťák, Překladači, Speciální, stavy_objednavek

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr