0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Kako s fluorescenčnimi svetili?

Odgovoril je:
Klara

Odgovor:

Ko kdo reče "fluorescenčno svetilo", si najbrž večina predstavlja utripajočo in brenčajočo škatlico na stropu v šoli. Naj vam pokažemo, kako daleč so se ta svetila premaknila v zadnjih nekaj letih in boste verjetno prijetno presenečeni.

Ne glede na vaše mnenje o fluorescenčnih sijalkah je pomembno, da se zaveste, da so verjetno del našega vsakdanjega življenja, a tega niti ne opazimo. Bodisi v različnih ustanovah, v šoli, v bolnišnici ali v službi - so praktično povsod
 
  
Vendar pa so se fluorescenčne sijalke v marsičem izboljšale od svojega prvotnega modela. Izginilo je nadležno utripanje in brenčanje, dodana je bila ogromna varčnost in precej večja svetilnost, za nekajkrat se je povečala življenjska doba, pojavile so se oblikovne različice, celo pa se je tem svetilom pridružila tudi LED tehnologija, ki je že omenjeno izboljšavo premaknila še korak naprej. Ravno zahvaljujoč tem izboljšanim funkcijam so fluorescenčne sijalke ostale na trgu in njihova priljubljenost in povpraševanje vedno naraščata. 
 
 
 
Povedali smo že, kje lahko naletimo na fluorescenčne sijalke, vendar to je bilo izven doma. Torej, v katerih sobah bodo fluorescenčne sijalke našle svoje mesto v vašem domu? Najboljše bo, če jih uporabite v prostorih, kjer potrebujete svetlobo takoj, ko vklopite luč. Takšni prostori so na primer klet, garaža, delavnica ali podstrešje, kamor se bo popolnoma prilegala nadometna različica fluorescenčnih sijalk. Poleg tega še na primer kuhinja, kjer bodo viseče fluorescenčne sijalke s podelementno svetlobo zagotavljale odlično osvetlitev za kuhanje

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr