0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Kako izbrati svetilo pri nas?

Klara

Želite izbrati svetilo pri nas, vendar ne veste, kako? Ni panike. Svetovali vam bomo.

Mogoče potrebujete nov lestenec, mogoče pa kakšno svetilko ali lepo osvetljeno dekoracijo. Vendar, kako naj zdaj dejansko izberete, kar potrebujete? Včasih je to lahko izziv. Vendar to ne velja za našo spletno trgovino.

Kaj upoštevati pri izbiri?

Osnovno vprašanje, ki si ga morate zastaviti pred izbiro svetila, je, kakšno vrsto svetila želite nabaviti. Najprej se lahko odločite, ali iščete zunanja svetila ali svetila za notranjost
null          null
Pri notranjih svetilih obstaja vrsta dodatnih kategorij in vi tako lahko izbirate med različnimi vrstami svetil, kot so na primer lestenci, namizne oz. stoječe svetilke, stropna ali reflektorska svetila. Obstaja pa tudi možnost, da imate glede svetila določene zahteve in ne želite zaradi tega klikati po podrobnostih vsakega svetila, samo da bi izvedeli, ali ima točno to svetilo zahtevane parametre. Torej, če veste na primer, da potrebujete lestenec, samo kliknite na meni za lestence in zdaj odkljukajte samo želene parametre. Izberete lahko prostor, za kateri kupujete svetilo, ter želeni material, ki naj bi ga vsebovalo svetilo. Če imate omejen prostor, lahko filtrirate tudi po določeni višini ali širini svetila. Če dajete prednost izdelkom samo določenih proizvajalcev, niti pri tem vam ni treba iti skozi naključne lestence. Samo izberite želenega proizvajalca v parametrih in prikazala se vam bo le ponudba izbranih proizvajalcev. Na izbiro pa je veliko več parametrov. Filtrirate lahko na primer tudi po različnih funkcijah, barvah in tako naprej. 
 
Mogoče ne izbirate samo enega svetila, temveč opremljate celotno sobo. V tem primeru lahko takoj v glavnem meniju izberete točno določeno sobo, ki jo želite osvetliti, in prikazala se vam bodo vsa svetila, ki so primerna za izbran prostor. Tako glavna svetila kot tudi tista dodatna. Tudi če ste ljubitelj in podpornik zgolj LED svetil, lahko kliknete takoj v glavnem meniju direktno na LED razsvetljavo. Tu boste našli vse mogoče vrste svetil, vendar vse z LED tehnologijo, ki je varčna in danes vse bolj iskana. 
 
Tudi če ste se odločili za zunanjo svetilko, morate le klikniti na ponudbo zunanjih svetil. Enako kot pri notranjih svetilih, lahko odkljukate zahtevane parametre in izbirate samo med svetili, ki vas zanimajo. Ne bo vam treba po nepotrebnem brskati med tistimi, ki niso v skladu z vašimi zahtevami. 
null 

Pri nas boste našli vse!

Če iščete več kot svetila, vam bomo ugodili pri mnogih stvareh. Nekatera svetila za delovanje potrebujejo žarnice, druga na primer baterije. Oboje lahko kupite neposredno pri nas. Spet samo odprite želeno kategorijo izdelkov in se bo takoj prikazala ponudba vseh možnih vrst želenih izdelkov. Vendar pa pri nas lahko kupite tudi druge izdelke, ne samo svetila. Pri nas boste našli veliko vrst elektromateriala. Od različnih vtičnic vse do detektorjev dima ali hišnih številk
 
Če pa kljub izbiri želene kategorije še vedno ne morete priti do tistega, kar potrebujete, preprosto poskusite v iskalnik vtipkati tisto, kar iščete. Druga možnost je, da se obrnete direktno na naše zaposlene, ki vam bodo z veseljem pomagali pri vsem. Ne glede na to, ali gre za tehnični nasvet ali pomoč pri izbiri, vam bo vedno svetovala pristojna oseba. Z vašim vprašanjem se na nas lahko obrnete preko maila ali po telefonu.
null 

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr