Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Zunanja razsvetljava - Fenix

Kategorie venkovky
  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Zunanja razsvetljava

Zunanje luči vašega doma so nedvomno ena izmed prvih stvari, ki jih obiskovalci opazijo, ko vstopijo na vaš vrt ali teraso. V preteklosti se zunanje luči pri načrtovanju zunanjosti niso preveč upoštevale, danes pa je temu drugače. Osvetljujejo vhod v hišo, skulpture na vrtu ali prostor okoli bazena. Še posebej priljubljena so zunanja svetila s senzorji gibanja in pa tista, ki ne porabljajo električne energije – solarne luči in svetila. Zunanja razsvetljava s senzorji se lahko uporablja predvsem pri vhodnih vratih in garažah. Če želite učinkovito osvetliti teraso, pa vam priporočamo zunanje stenske svetilke, zunanje stoječe svetilke ali zunanje laterne


LED Zunanja svetila

Vrtna razsvetljava bo v splošnem oživela zunanjost hiše in vaš vrt bo pridobil povsem drugačno dimenzijo. Ker mnoga svetila delujejo s pomočjo LED čipov ali LED žarnic, vam ni treba skrbeti za visoke stroške elektrike. Takšna posebej zasnovana razsvetljava se imenuje LED zunanja razsvetljava. Zunanje LED luči se lahko uporabljajo za zunanjo osvetlitev terase, kot tudi za razsvetljavo znotraj vašega doma. Za osvetlitev zunanjosti vam je na voljo nešteto možnosti, zato izberite pravo zunanje svetilo, ter se obiskovalcem in mimoidočim pohvalite s spretno osvetljenim vrtom. V naši e-trgovini boste našli res bogato izbiro zunanjih LED svetil – zunanja stenska svetila, zunanja viseča svetila, vgradne LED luči, stropne LED luči, LED lučke na traku in številne druge vrste zunanje razsvetljave.

 

Zunanje reflektorske svetilke

Čeprav se lahko zdi, da so reflektorska svetila domena notranjosti, lahko naletite na to vrsto razsvetljave tudi na vrtu. Zunanja reflektorska razsvetljava najpogosteje obstaja v obliki ""palice"", ki ima na eni strani konico, da se lahko zapiči v zemljo, na drugi strani pa vir svetlobe. Zunanji reflektorji torej lahko pomagajo osvetliti recimo vrtne kipce ali grmovje. Kot vsa zunanja svetila so tudi zunanja reflektorska svetila zaščitena pred vdorom vode, zato vam zanje ni treba skrbeti niti v deževnem vremenu.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i