Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Reflektorji - Azzardo

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Reflektorji


Reflektorska svetila so primerna za tiste, ki v svojem domu ne želijo imeti klasičnega lestenca in niso preveč navdušeni nad klasičnimi stropnimi ali stenskimi lučni. Reflektorji in reflektorske luči so primerne za tiste, ki potrebujejo razsvetljavo za osvetljevanje različnih delov sobe. Prav tako pa so tudi zelo uporabni, če imate premalo prostora. Ponašajo pa se tudi z enostavno namestitvijo.


So različnih vrst. Zelo priljubljeni so vgradni reflektorji, tračni reflektorji in prenosni reflektorji, Če želite osvetliti nekatere dekoracije ali iščete primerno nadomestilo za svetilko, vam priporočamo reflektorje z usmerjeno svetlobo alias spot reflektorje. Nekatere je mogoče namestiti na strop ali steno. 


Reflektor se lahko uporablja v vsaki sobi. Zaradi možnosti dobave v različnih barvah jih stranke pogosto izbirajo za v otroško sobo, zelo priljubljeni pa so tudi zunanji reflektorji in reflektorji na senzor.


Če želte prihraniti nekaj dodatnih stroškov elektrike so za vas kot nalašč solarni reflektorji ali pa LED-reflektorji, ki se lahko pohvalijo tudi z dolgo življenjsko dobo.


Ne spreglejte tudi široko ponudbo reflektorskih žarnic.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i