1.180.000 svetil na zalogi 60 dni za vračilo izdelkov 5-letna garancija za svetila Brezplačna dostava nad 70€
Spoštovane stranke, vsako naročilo zelo cenimo in se vam zahvaljujemo, da ste z nami ❤️. Prosili bi vas za potrpežljivost glede dostave naročil, trudimo se, da bi vam jih dostavili v najkrajšem možnem času. Hvala, vaš Svet-svetil.si 👍🏻.
0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Philips

Philips

Blagovna znamka Philips je številka ena na svetovnem trgu razsvetljave. Konec koncev, ima dolgo zgodovino, ustanovljena je bila že leta 1891 v Eindhovnu na Nizozemskem. Najprej se je podjetje osredotočilo na proizvodnjo žarnic Philips in postopoma znatno razširilo svojo paleto izdelkov. Ustvarja moderne in dizajnerske lestence, zunanjo razsvetljavo, stoječe in namizne svetilke Philips ter stenska svetila. Prav tako ponuja širok izbor otroških svetilk in lestencev.
Nizozemski proizvajalec svoje izdelke Philips nenehno izboljšuje, v zadnjem času pa se osredotoča na LED svetila. Torej, če imate radi dizajn in novo tehnologijo LED, so Philipsove luči prava izbira. 

Pod blagovno znamko Philips so bile ustvarjene še druge sestrske družbe, na primer Massive. V naši spletni trgovini lahko kupite tudi njihove izdelke. Prepričajte se sami in ugotovite, da vas svetila Philips ne bodo razočarala. 
Izdelke blagovne znamke PHILIPS boste našli v vseh teh kategorijah:
Notranja razsvetljava

Priporočeni izdelki

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr
Banner patička