Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Notranja razsvetljava - LDST

Najbolj prodajano

Popusti tedna

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Novi izdelki

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Popis kategorie

Pravilna izbira luči in svetila za dom

Prava notranja razsvetljava lahko pričara čudeže. Poleg tega je danes ponudba že tako široka, da si vsakdo lahko izbere. Za enostavnejšo navigacijo smo notranja svetila razdelili v različne kategorije. Če izbirate po oblikah, so vam na voljo ne samo najpogostejši lestenci in nadgradna stropna svetila, temveč tudi zelo priljubljene LED luči in lučke, reflektorji, LED trakovi, stenske in stropne luči, zatemnitvena svetila in LED svetilke. Na voljo so tudi namizne svetilke in stoječe svetilke, vgradne led luči, stropne led luči.


Notranja svetila delimo tudi po materialih, lahko omenimo na primer svetila iz kristala, lesa, vitraža, tekstila ali riževih papirjev. Filtrirate lahko tudi po bravi. Pri izbiri primerne luči za notranjost vedno vzemite v poštev velikost in namen prostora ter uporabljeno pohištvo, skratka, da se bo razsvetljava dobro prilegala v prostor. Če boste potrebovali nasvet o tem, katero svetilo bi se prilegalo v spalnico, katera luč za kopalnico, katero v hodnik in katero v dnevno sobo, vam priporočamo, da preberete članke v naši svetovalnici. Za vaš delovni prostor imamo na voljo tudi LED delovne luči, led luči stropne kot tudi svetila s senzorjem.

 

Pri nas boste našli veliko ponudbo notranje razsvetljave: led svetil, od stropnih in stenskih svetilk, namiznih svetilk, stoječih svetilk, visečih luči, vgradnih luči do senzorjev za luč, led žarnic in še veliko več.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i