Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Svetilke in lučke - Zuma Line

  • Najbolj prodajano
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Otroške svetilke in lučke


Otroške lučke zagotovo spadajo med najpomembnejše vrste otroških svetil in razsvetljave. Imajo številno uporabnost in zato poudarjamo, ne le njihovega lepega, prijaznega in igrivega dizajna, temveč tudi izjemno funkcionalnost. Pomembna značilnost naših otroških lučk je, da so prijazne do otrokovega vida, in v tem primeru je najpomembnejša pravilna izbira svetilke za pisalno mizo, med katerimi je zelo praktična otroška vodilna svetilka. Otroške namizne svetilke in talne svetilke so nepogrešljiv pripomoček za branje in ustvarjanje. Praktično uporabnost nudi otroška svetilka z upravljanjem na dotik ali na senzor.


V naši pestri ponudbi so tudi otroške nočne lučke za posteljo, pa tudi zatemnitvene lučke, ki bodo zagotovile občutek varnosti pred spanjem. Z energijo boste, pri dolgih urah večernega svetenja prihranili z uporabo otroške nočne svetilke z LED tehnologijo.


Pri izbiri luči in svetil za otroško sobo ne hitite, dobro združite osvetljavo otroških stropnih svetilk in stenskih svetilk. Za več informacij obiščite našo svetovalnico, kjer si lahko preberite o izbiri lučke za otroško sobo.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i