Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Stenska svetila - prava izbira za vašo steno! - Deko-Light

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Široka paleta stenskih luči 


V naši ponudbi imamo široko paleto stenskih lučk. Tako lahko glede na vaš okus izbirate med starinskimi stenskimi svetili, vitražnimi stenskimi svetili, modernimi stenskimi svetili, rustikalnimi stenskimi svetili, kristalnimi stenskimi svetili in še veiko več.


Stenska svetila niso le nujen dodatek za vsakdanje življenje, temveč s svojim videzom tudi močno vplivajo na kakovost in slog stanovanja. V naši ponudbi boste našli stensko razsvetljavo, primerno za namestitev v otroške sobe, spalnice ali dnevne sobe. Ne manjkajo niti stenske luči za kopalnico ali stenske svetilke s senzorjem gibanja, imamo pa tudi široko ponudbo zunanjih stenskih luči, ki so odporna proti neugodnim vremenskim razmeram.


LED stenske luči - prihranite o stroške energije


V primeru, da želite dodatno prihraniti nekaj denarja so za vas kot nalašč tako imenovane stenske LED luči. Poleg nizke porabe energije so znane tudi po dolgi življenski dobi. Nekateri med njimi deluje že v Smart tehnologiji, kar pomeni, da jih lahko upravljamo s telefonom ali daljinskim upravljalnikom.Pogosto pa se uporabljajo tudi stenske luči na baterije.


Stenske luči s senzorjem gibanja


Druga zelo priljubljena vrsta stenskih luči so tiste s senzorji gibanja, ki so bolj primerne za dvorišča ali stopnišča, saj ne zahtevajo ročnega vklopa / izklopa. Ko se sprehajate po prostorih vaše hiše, kjer ne nameravate ostati dlje časa, je to odlična izbira.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i