Prijava
Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Zobrazit víceManj

Luči za garažo in klet

Vendor 6
  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Podkategorie: Garaža in klet - naslednje podkategorije

Popis kategorie

Garažna in kletna razsvetljava - LED garažne in kletne luči


V primerjavi z drugimi prostori, preživimo v garaži ali kleti veliko manj časa, pa vendar ne smemo tudi v teh prostorih pozabiti na kakovostno razsvetljavo. Brez kakovostne osvetlitve garaže in kleti verjetno ne boste videli ničesar. Se sprašujete, katero luč ali svetilko izbrati za svojo garažo ali klet? Osnova je izbira razsvetljave s povečano stopnjo zaščite IP, ker je v teh prostorih večje tveganje za vlago in druge podobne vplive.


LED garažne in kletne luči


Osnovna luč za garažo ali klet naj bo stropna svetilka za garažo ali klet. Na tem mestu ponujamo fluorescenčne sijalke za garažo ali LED fluorescenčne sijalke za garažo, ki vam bodo dodatno prihranile elektriko. V kleti lahko uporabite tudi drugo LED razsvetljavo. Izberete lahko prenosne LED reflektorje, ki služijo tudi kot prenosna LED osvetlitev za garažo, kar ima prednost, da ga lahko uporabljate v večih prostorih.


Zunanja razsvetljava


Poleg notranje garažne razsvetljave ne smemo pozabiti tudi na zunanjo razsvetljavo. Ker v garažo pogosto gremo v temi, je dobro izbrati tudi zunanje garažne luči s senzorjem gibanja. Če želite prihraniti še več energije, lahko kombinirate notranje LED garažne luči z zunanjimi solarnimi garažnimi lučmi, ki se polnijo s pomočjo sončne energije.


Pripravili smo tudi posebno kategorijo, v kateri najdete delovne svetilke, saj garaže in kleti pogosto služijo kot delavnice. Torej ne odlašajte in si zagotovite svojo svetilko za garažo ali klet po najboljši ceni še danes.

Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i