0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Zobrazit víceManj

Luči za garažo in klet

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Podkategorie: Garaža in klet - naslednje podkategorije

Popis kategorie

Garažna in kletna razsvetljava - LED garažne in kletne luči


V primerjavi z drugimi prostori preživimo veliko manj časa v garaži ali kleti. Kljub temu ne smemo pozabiti tudi na kakovostno razsvetljavo v teh prostorih. Brez kakovostne osvetlitve garaže in kleti verjetno ne boste videli ničesar. Se sprašujete, katero luč ali svetilko izbrati za svojo garažo ali klet? Osnova je izbira razsvetljave s povečano stopnjo zaščite IP, ker je v teh prostorih večje tveganje za vlago in druge podobne vplive.


LED garažne in kletne luči


Osnovna luč naj bo stropna svetilka za garažo ali klet. Tu ponujamo fluorescenčne sijalke za garažo ali neposredne LED fluorescenčne sijalke za garažo, ki vam bodo prihranile elektriko. V kleti lahko uporabite tudi LED osvetlitev, imela bo podoben učinek kot v garaži. Prenosni LED reflektor služi tudi kot prenosna LED osvetlitev za garažo, kar ima prednost, da ga lahko uporabite v več sobah.


Zunanja razsvetljava


Poleg notranje garažne razsvetljave ne smemo pozabiti tudi na zunanjo. V garažo pogosto pridemo v temi, zato je dobro izbrati zunanje garažne luči s senzorjem gibanja. Če želite prihraniti še več energije, lahko kombinirate notranje LED garažne luči z zunanjimi solarnimi garažnimi lučmi, ki črpajo energijo iz sonca. Seveda lahko te lučke udobno uporabite tudi za zunanjo razsvetljavo kleti.

Če še vedno niste prepričani, kakšno garažno luč izbrati ali kako pravilno osvetliti klet, si oglejte naše svetovalno središče, kjer boste našli številna priporočila.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i