Porovnat
Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Zobrazit víceManj

Nočna svetila

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Nočna svetilka - zatemnitvena in na dotik


Svetilke za nočno omarico so zelo priljubljene. Ne samo med otroki, temveč tudi med odraslimi. Manjšim otrokom so všeč nočne lučke in vseeno je, ali je to nočna otroška lučka za steno, nočna svetilka za vtičnico ali otroška lučka na baterije. Pomembno je le, da jih nočna svetilka varuje pred namišljenimi duhovi. Otroške lučke se prodajajo v mnogih dizajnih, najbolj pa z različnimi pravljičnimi junaki. Če želite varčno različico svetilke za nočno omarico, vam bo zagotovo všeč LED nočna otroška lučka.


Nočna svetilka na dotik

Tisti večji, ki ne verjamejo več v duhove, bodo zagotovo dali prednost recimo svetilki za nočno omarico. Nočna luč za spalnico je lahko s klasičnim stikalom, vendar tudi modernejša – na dotik. Nočne svetilke za spalnico se izdelujejo v številnih izvedbah, zato boste zagotovo izbrali pravo, ki bo lepo usklajena z ostalo notranjostjo in pohištvom. Ne glede na to, ali izberete za vaš ali otrokov umirjen spanec svetilke za nočno omarico, svetilke za spalnico ali samo nočne svetilke, boste zagotovo uspeli izbrali v naši e-trgovini.


Lučka za nočno omarico je res odlična pomočnica za branje vznemirljivih knjig dolgo v noč in otroška nočna lučka je pomembna oprema vsakega otroka pustolovca. Bi nočno lučko s spidermanom? Svetilko za spalnico v rožnati barvi? Ali morda nočno lučko v obliki avtomobila za otroke? Pri nas boste našli res vse možne nočne svetilke in namizne svetilke za spalnico.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i